Carpe Diem Zenica - jedino mjesto u gradu koje će probuditi sva vaša čula (Foto)

22.07.2023 08:52:39
carpe diem zenica šumi
OTVORI GALERIJU

Iskoriti dan... I uzmi najbolje od života!

Hotel vrhunskog dizajna, glamura, stila

Smješten je u centru grada u neposrednoj blizini Muzičke škole i Gradske biblioteke, okružen institucijama javne administracije. Udaljen je samo par minuta vožnje od željezničke i autobuske stanice. Svaka soba Boutique Carpe Diem Hotela je posebno dizajnirana kako bi ponudili visok standard 4* luksuznog užitka u gradu koji se nalazi u srcu predivne Bosne i Hercegovine. Svaki ponovni dolazak pružit će vam potpuno drugačiji doživljaj.

Carpe Diem - sobe

Hotel Carpe Diem oduševljava sa svojih 11 jedinstveno dizajniranih hotelskih soba, svaka s pričom za sebe, pružajući poseban doživljaj svakom gostu. Svaka soba je pažljivo uređena dizajnerski kako bi zadovoljila najviše standarde elegancije i udobnosti. Uz to, Carpe Diem ponosno predstavlja predsjednički apartman, koji se prostire na 150 kvadrata i nudi tri spavaće sobe, svaka sa svojom kupaonicom. Ovaj raskošni prostor pruža gostima neuporedivu privatnost i vrhunski komfor.

Carpe Diem – restoran

U sklopu hotela nalazi se restoran sa maksimalnim kapacitetom do 100 gostiju – za doručak, ručak i večeru.  Naš profesionalni tim kuhara zadužen je za mnoštvo luksuznih delicija internacionalne kuhinje uz koje ćete doživjeti neponovljivo iskustvo.

Carpe Diem - konferencijska sala

Osim impresivnih smještajnih kapaciteta, Hotel Carpe Diem ima i modernu konferencijsku salu s kapacitetom od 50 sjedećih mjesta. Ova elegantna sala opremljena je svim potrebnim tehničkim uređajima i idealna je destinacija za organizaciju konferencija, seminara, poslovnih sastanaka ili drugih posebnih događaja.

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Putovanja i hrana