Fast Food King - Siguran put do zadovoljstva u stomaku!

01.07.2020 12:48:10
Fast Food King - Siguran put do zadovoljstva u stomaku!

Fast Food KING je predanim te dosljednim radom i trudom sa posebnim akcentom na kvalitet proizvoda i usluge, a uz to i prihvatljive cijene, vrlo brzo postao najprepoznatljiviji brend

Fast Food KING je predanim te dosljednim radom i trudom sa posebnim akcentom na kvalitet proizvoda i usluge, a uz to i prihvatljive cijene, vrlo brzo postao najprepoznatljiviji brend u gradu Zenici a i šire.

Danas uključuje dvije poslovnice od kojih se prva nalazi u Travničkoj ulici, preko puta Mašinskog fakulteta, te Fast Food KING 2 koji se nalazi u najužem centru grada, u ulici Bulevar Kulina Bana (autobuska stanica ispod nekadašnje ribarnice). Fast Food KING je specijaliziran uglavnom u ponudi specijaliteta sa roštilja, prvenstveno ćevapa vrhunskog kvaliteta i okusa koje sami proizvodimo a koje možete isprobati za već od 2,50KM!

Naravno, pored ćevapa KING nudi i druge specijalitete brze prehrane - hamburgere, chickenburgere, raznovrsne sendviče, kobasice, sudžukice, pileće specijalitete, te su prvi u gradu koji su u svojoj ponudi napravili različite kombinacije i tzv. mixeve jela, kako bi kupci u okviru jednog jela mogli uživati u različitim vrstama mesa.

Oba objekta su moderno opremljena i vrlo brzo i lako ih je uočiti. Svojim kupcima KING je u obje poslovnice dostupan svaki dan od 08:00 - 23:00, a pored vikenda vrijedno osoblje KING-a je na raspolaganju i tokom praznika. Pored toga što je poznat kao objekat broj 1. u gradu, kada su u pitanju omjer kvaliteta i cijene proizvoda, KING je postao super popularan i zbog svoje cjelodnevne i brze dostave hrane na kućnu adresu ili adrese firmi.

Kako bi svojim kupcima olakšali komunikaciju sa nama, omogućili su i direktne online narudžbe sa web stranice, Facebook fan page-a, te Android i iOS mobilne aplikacije koje možete preuzeti na web stranici.  Naravno, tu su i kontakt telefoni, kao i pozivi putem vibera.

Fast Food KING - Jedi kao kralj!

 

 

Posted by Fast Food ''KING'' on Wednesday, March 6, 2019

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Putovanja i hrana