Carpe Diem - Restoran

Želite li doživjeti pravu ekstazu ukusa? (Foto)

30.10.2023 09:46:01

Uživajte u savršenoj sinergiji gastronomske umjetnosti.

Carpe Diem - Restoran

U sklopu hotela nalazi se restoran sa maksimalnim kapacitetom do 100 gostiju – za doručak, ručak i večeru.  Profesionalni tim kuhara restorana Carpe diem zadužen je za mnoštvo luksuznih delicija internacionalne kuhinje uz koje ćete doživjeti neponovljivo iskustvo.

Restoran Carpe Diem je mjesto gdje se vaša gastronomska avantura pretvara u pravo uživanje za vaše čulo ukusa.

Josper Grill

Dizajn, moćan izgled, tehnologija, inžinjering i tradicija čine Josper jedinstvenom mašinom na tržištu. Ona se nalazi i u nekim od najprestižnijih restorana kao što su “L’Anima” u Londonu, “Auberge de Vieux Puits Fontjoncouse” u Francuskoj, “Ikibana” u Barceloni, ”St Betty” u Hong Kongu i mnogim drugim restoranima širom svijeta. Od sada i u našem restoranu imate priliku da uživate u velikom izboru najkvalitetnijih komada mesa pripremljenih u Josper pećnici, koja je postala planetarni hit. Oni koji su imali sreće da probaju hranu pečenu i grilovanu u Josper pećnici, potvrđuju da se ovakvim očaravajućim ukusima nisu sretali do sada. Jedinstvena sočnost hrane se dobija pečenjem nanajfinijoj žeravici u zatvorenom sistemu po kome je Josper pećnica jedinstvena. Još jedan kvalitet krasi ovako pripremanu hranu. Ona je uvek optimalno pečena ili grilovana i u potpunosti angažuje Vaša čula, pokreće maštu. Vrhunski kvalitet potvrđuje i činjenica da je bezbjednost ove pećnice i u pogledu očuvanja i zaštite okoline, kao i spram zdravlja korisnika, na najvišem internacionalnom nivou.

PODIJELI:
TAGOVI: restoran carpe diem zenica

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Putovanja i hrana