U srcu grada Zenica

Za sve vaše poslovne potrebe u Zenici, Hotel Carpe Diem je prva stanica

01.11.2023 08:59:01
Hotel Carpe Diem Zenica

Hotel Carpe Diem, sa najluksuznijom opremom, smatra se najboljim u gradu Zenica

Ovaj četverozvjezdasti hotel, smješten u srcu grada Zenica, udaljen svega 100 metara od centra grada, nudi vrhunski luksuz i profesionalnu uslugu koja će ispuniti sva očekivanja.

Hotel Carpe Diem je osmišeljen da sve što trebate imate na jednom mjestu.

Hotel Carpe Diem, sa najluksuznijom opremom, smatra se najboljim u gradu Zenica, a evo zašto:

  • Konferencijska sala: konferencijska sala ima kapacitet do 80 osoba i opremljena je najsavremenijom opremom. Idealna je za organizaciju sastanaka, seminara, radionica i drugih poslovnih događanja.
  • Restoran: Restoran Hotela Carpe Diem nudi kapacitet za 120 osoba i vrhunsku kulinarsku ponudu. Kuhari hotela pripremaju jela od najkvalitetnijih sastojaka, a ambijent restorana stvara savršen okvir za poslovne ručkove i večere.
  • Caffe bar: U sklopu hotela nalazi se i udoban kafić s kapacitetom do 60 osoba. To je savršeno mjesto za opuštanje i neformalne sastanke.

"Pozivamo sve zainteresovane poslovne partnere da nas kontaktiraju kako bismo zajedno pronašli najbolje rješenje za vaše poslovne potrebe. Naš tim stručnjaka spreman je pružiti vam podršku i uslugu koja će zadovoljiti sva vaša očekivanja. Neovisno o tome trebate li hotelske sobe za svoje goste, prostor za konferencije, restoran za poslovne ručkove ili nešto drugo, mi smo tu da vam pomognemo", poručuju iz Hotela Carpe Diem.

Hotel Carpe Diem stremi ka savršenstvu u svakom detalju kako bi vaš boravak kod nas bio izvanredan i uspješan. Očekujemo vaš poziv i radujemo se što ćemo vam omogućiti nezaboravno iskustvo u poslovnom svijetu.

Kontaktirajte Hotel Carpe Diem danas kako biste rezervirali svoj termin ili saznali više o ponudi.

Sve informacije o sadržajima možete da pogledatu u ponudama u prilogu ali i na web stranici na kojoj možete da dobijete sve informacije o hotelu kao ida pogledate sadržaje sa kojim raspolaže.

Kontakt telefon: +387 (0) 32 206 650

Kontakt mail: info@carpediemzenica.ba

Web stranica: www.carpediemzenica.ba

Vaš Hotel Carpe Diem - Mjesto gdje poslovanje postaje užitak

PREUZMI DOKUMENT:
Carpe Diem - Ponuda za poslovne aktivnosti
PODIJELI:
TAGOVI: hotel carpe diem zenica

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Putovanja i hrana