Dočekajte 1. maj u čarobnom svijetu zabave Gardalandu s Relax Toursom

09.03.2016 08:30:30
Dočekajte 1. maj u čarobnom svijetu zabave Gardalandu s Relax Toursom

Relax Tours Vas za 1. maj vodi u GARDALAND - najveći i najljepši zabavni park u ovom dijelu Evrope, nalazi se u blizini jezera Lago di Garda, a omiljeno je odredište za porodični odmor.

Relax Tours Vas za 1. maj vodi u GARDALAND - najveći i najljepši zabavni park u ovom dijelu Evrope, nalazi se u blizini jezera Lago di Garda, a omiljeno je odredište za porodični odmor. Brojne su atrakcije koje uveseljavaju i djecu i odrasle: dolina kraljeva, svijet gusara, brzaci prašume, bijeg iz Atlantide, leteći otok, šoljice koje se okreću, voz Gardaland Express, grad Divljeg zapada, arapski suk, čarobno drvo, plavi tornado, vrtuljak Ikarus, svemirska vrtoglavica, najluđa kuća na svijetu, viteški turniri, predstave s delfinima, brojne parade i show predstave…..

Čim uđete kroz glavna vrata Gardaland-a, sve brige, problemi, općenito cijeli svoj dotadašnji život ostavljate ispred tih vrata. Prolazeći kroz vrata opet postajete ono malo dijete kojemu je najvažnije igrati se cijeli dan, biti sretan i ne misliti ni na šta drugo osim zabave...

KRATAK PREGLED PUTOVANJA:

1.MAJ - GARDALAND

Termin putovanja: 29.04.-02.05.2016.

Prevoz: autobus

I DAN: SARAJEVO – LAGO DI GARDA (29.04.2016.)

Polazak autobusa iz Sarajeva ispred Zemaljskog Muzeja u 22:00h. Vožnja kroz Hrvatsku, Sloveniju i Italiju uz kraća zaustavljanja radi odmora. Noćna vožnja prema Lago di Garda.

II DAN: LAGO DI GARDA (PARCO NATURA VIVA) (30.04.2016.)

Dolazak u jutarnjim satima u Safari park Parco Natura Viva (doplata za ulaznicu). Vožnja kroz park gdje, na površini od 240.000 m2, imate priliku vidjeti divlje životinje u njihovom prirodnom okruženju. Djeca se ovdje oduševe jer uživo susreću životinje koje vide samo na dokumentarnim filmovima. Nakon ovog prekrasnog ugođaja, u ranim popodnevnim satima odlazak i smještaj u hotel 3*. Slobodno vrijeme za odmor. Večera i noćenje u hotelu.

III DAN: LAGO DI GARDA (GARDALAND) – VERONA (01.05.2016.)

Doručak u hotelu. Polazak prema Gardalandu udaljenom oko 30 min. vožnje od našeg hotela. Naše putovanje u Gardaland danas je na vrhuncu kako za djecu tako i za odrasle. Cjelodnevni boravak u zabavnom parku Gardaland (doplata za ulaznicu), s brojnim atrakcijama smještenim unutar tematskih cjelina: La Valle dei Ra (svijet Drevnog Egipta), I Corsari (svijet gusarskih avantura), Tunga (život u Tropskoj prašumi Afrike), Rio Bravo (Divlji zapad), Jungle Rapids (brzaci Džungle), Fuga de Atlantide (mistični svijet potopljene Atla ntide). Povratak u hotel, večera. Odlazak u fakultativni obilazak Verone: Razgled grada: Arena - trg Piazza Bra - Julijina kuća - Piazza delle Erbe. Povratak u hotel. Noćenje.

IV DAN: LAGO DI GARDA – PADOVA – SARAJEVO (02.05.2015.)

Nakon doručka, odjavljivanje iz hotela , te polazak prema Padovi. Obilazak Padove: Pratto dela Valle, Basilica Sv. Ante u kojoj se nalazi i grob Sv. Ante. Slobodno vrijeme za shopping i induvidualne aktivnosti, do polaska za Sarajevo oko 14h. Vožnja uz video projekcije i kraće usputne pauze za odmor po potrebi grupe. Sa osmijehom na licima i prekrasnim uspomenama, dolazak u Sarajevo predviđen je u večernjim satima.

ARANŽMAN OBUHVATA:

  •     Prevoz autobusom visoke turističke klase na navedenoj relaciji
  •     Smeštaj u hotelu 3* na Lago di Gardi, u 1/2 i 1/3 sobama na bazi 2 polupansiona
  •     Pratilac grupe (sa minimalno 30 uplata)
  •     Troškovi organizacije putovanja

ARANŽMAN NE OBUHVATA:

  •     Ulaznica u Gardaland cca 27 Eura
  •     Ulazna taksa ua Veronu cca 5 Eura po osobi
  •     Ulaznica u Safari Park cca 14 Eura

STORNIRANJE PUTOVANJA:

Za otkaz 30-45 dana prije polaska: 20% storno troškova; 22-29 dana: 30% storno troškova; za 14-21 dan prije polaska: 50%; za nedolazak ili odustajanje unutar 14 dana prije polaska zadržava se puni iznos.

Agencija Relax Tours zadržava pravo izmjene cijene usljed promjene kalkulativnih elemenata. Kalkulacija rađena na bazi minimalno 30 uplata.

U slučaju da za putovanje ne bude prijavljen dovoljan broj putnika, organizator putovanja zadržava pravo otkazivanja ili izmjene putovanja o čemu ce obavijestiti putnike najkasnije 5 dana prije početka putovanja i zavisno od raspoloživosti kapaciteta ponuditi nove uslove putovanja ili novo putovanje. Cijene su validne za žiralno i gotovinsko plaćanje!

SA PRVOM UPLATOM PRIHVATATE OPĆE USLOVE PUTOVANJA TURISTIČKE AGENCIJE RELAX TOURS.

Detaljnije informacije i uslove putovanja možete pogledati OVDJE

Cijene aranžmana po osobi:

BROJ PUTNIKA Hotel 3* za djecu do 12 godina. Doplata za odrasle
40 279 KM 20 KM
30 299 KM 20 KM

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Putovanja i hrana