ŽRK Goražde održao redovnu izvještajnu skupštinu

02.02.2022 07:36:23
ŽRK Goražde redovna izvještajna skupština

​Dana 31.01.2022 godine održana je redovna izvještajna skupština Ženskog rukometnog kluba Goražde na kojoj je usvojeno niz zaključaka i odluka.

Dana 31.01.2022 godine održana je redovna izvještajna skupština Ženskog rukometnog kluba Goražde na kojoj je usvojeno niz zaključaka i odluka.

Klub je u teškom vremenu iza sebe, napravio dobre rezultate i održao klub da postoji i funkcioniše.

"Nikom ništa ne dugujemo finansijski, a u narednom periodu ćemo napraviti još bolje rezultate jer je to brend Grada Goražda i slijedimo korijene naše dugogodišnje historije."

Za sve uspjehe prevashodno su zaslužne igračice, njihovi treneri i rukovodstvo ŽRK Kluba. Skupština je potvrdila sve odluke jednoglasno jer su svi planovi i izvještaji precizirani i obrazloženi.

Ovaj klub će u nastavku pružiti sve mogućnosti za unaprijeđenje goraždanskog rukometnog sporta.

"Svim sponzorima, donatorima i ljudima dobre volje hvala za novčanu pomoć i svaku drugu koju su nam pružali. Zahvaljujemo se našim sufinansijerima Vladi BPK Goražde i Gradskoj Upravi Grada Goražda, kao i institucijama Federacije BiH koji su kroz projekte podržali naš klub. Zato pozivamo sve veteranke ovog kluba, simpatizere i ljubitelje našeg kluba da se priključe, pomognu i učestvuju da idemo što dalje i više i da našu djecu okupljamo u sportskom duhu." poruka je iz ŽRK Goražde.

Goražde je grad rukometa.

Dobro došli svi dobronamjerni.

Ženski rukometni klub Goražde sa tradicijom i ponosom.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Slobodno vrijeme