Praznici nam stižu: R&S predstavlja luksuzne korporativne poklone

15.12.2020 10:49:06
Praznici nam stižu: R&S predstavlja luksuzne korporativne poklone

Najvažniji klijenti zaslužuju premium poklone!

Originalan i kvalitetan poklon je uvijek odlična poslovna strategija. Korporativne poklone poznatih svjetskih brendova: Hugo Boss, Nina Ricci, Ungaro, Cacharel, Cerruti 1881 i Christian Lacroix možete pronaći u ponudi kompanije R&S d.o.o. Sarajevo. 

Još uvijek niste odabrali poklone za predstojeće novogodišnje praznike? R&S predstavlja najpopularnije proizvode premium brendova kao idealan način za jačanje veza sa kupcima i poslovnim partnerima. Luksuzni pokloni odražavaju moć kompanije i osobi kojoj se poklanjaju šalju poruku želje za građenjem dugoročnih poslovnih odnosa.

Najvažniji klijenti zaslužuju premium poklone!

Vaša kompanija sigurno nije jedina s kojom Vaši klijenti sarađuju, ali im može biti najdraža. Svi vole poslovati s ljudima koji im se dopadaju, a korporativni pokloni mogu biti jedan dodatni razlog zbog kojih ćete se izdvojiti od konkurencije i predstaviti svoju kompaniju kao najbolji izbor.

Idealan odabir mogu biti kolekcije pribora za pisanje, galanterija, elegantni notesi i mape, kvalitetni kišobrani, šalovi, marame i zaštitne maske. U galeriji fotografija pregledajte prijedloge novogodišnjih poklona za žene i muškarce, a ukoliko želite posebno kreirane setove, kontaktirajte nas putem emaila ninela@ris.ba. Količine proizvoda su ograničene.

 

Popularni premium brendovi koje možete pronaći u R&S ponudi:

Registrujete na web shop kompanije R&S kao fizičko ili pravno lice OVDJE. Nakon registracije ćete imati uvid u sve cijene, kao i uvid u raspoloživost na lageru. 

Hugo Boss

Hugo Boss je globalni lider na tržištu premium odjeće i modnih dodataka. Ova njemačka grupacija razvija i prodaje visoko kvalitetne modne dodatke za muškarce i žene koje karakterišu savremeni dizajn i elegancija.  Ponudu autentičnih, elegantnih i luksuznih proizvoda idealnih za poklone možete pregledati na linku: https://bit.ly/HugoBossPokloni. 

Nina Ricci

Pariški brend Nina Ricci osnovan 1932. godine je obilježje elegancije i ženstvenosti. Sofisticirani luksuz, raskošni materijali i opušteni stil su doprinijeli do toga da ovaj brend postane sinonim za savremenu modu, a proizvode ovog brenda pregledajte na linku: https://bit.ly/NinaRicciPokloni.

Ungaro

Osnivač brenda Emanuel Ungaro stekao je međunarodnu slavu svojim nevjerovatnim osjećajem za boju i mješavinom neočekivanih uzoraka, čistoćom svojih oblika i drskošću detalja. Danas, pod drugim rukovodstvom, modna kuća Ungaro u ponudi ima modne dodatke koje karakterišu prefinjeni detalji i luksuz, a izdvojenu ponudu pregledajte na linku: https://bit.ly/UngaroPokloni.

Cacharel

Nakon osnivanja 1962. godine, Cacharel je vrlo brzo doživio svjetski uspjeh pojavljivanjem na naslovnici časopisa Elle. Ključna obilježja ovog brenda su svježina, romantika i ženstvenost prožeti kroz sve modne dodatke koje možete pronaći u ponudi firme R&S, a pregledajte ih na linku: https://bit.ly/CacharelPokloni.

Cerruti 1881

Italijanski brend Cerruti 1881 je sinonim za luksuz, kvalitetu i vrhunski stil, a proizvodi ovog brenda su inovativni i prefinjeni. Eleganciju estetike možete prepoznati i u njihovim proizvodima poput sljedećih: https://bit.ly/CerrutiPokloni.

Christian Lacroix

Brend Christian Lacroix sadrži bezvremenske vrijednosti. Inovativne forme proizvoda ih čine savremenim i dinamičnim. Izdvojenu ponudu proizvoda ovog brenda možete pregledati na sljedećem linku: https://bit.ly/ChristianLacroixPokloni

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Tekstil i aksesoari