Jeste li vi pronašli pidžame za cijelu porodicu za jedan nezaboravan party?

30.04.2021 11:14:26
Jeste li vi pronašli pidžame za cijelu porodicu za jedan nezaboravan party?

Alma Ras je postao brend koji se može takmičiti sa stranim brendovima koje imamo na našem tržištu.

Jedna zanimljiva činjenica o mojoj djeci: neće obući šta im se kaže, već će za sebe uvijek izabrati ono najšarenije iz ormara. I meni je to ok, ok mi je za sve prilike, neka sebi biraju i neka se osjećaju dobro, čak kada to znači da će se haljina sa cukama prati svaki dan i oblačiti svaki dan, čak i ako će jutro početi sa plačom jer su helanke sa macama u korpi za veš. Samim tim bila sam vrlo skeptična kada sam ih za ovaj post željela slikati u Alma Ras pidžamama, prvo jer mjesecima nose neke druge pidžame koje im više ne mogu jer smo im osušili dušu u sušilici, drugo jer ih nisu sami birali, treće jer ne može ništa sa njima dvoma ići onako kako ja to želim, kada ja to želim, ipak su u većini.

Međutim, vjerovali ili ne, desilo se svjetsko čudo. Djecu su, kada sam im pokazala pidžame i objasnila da imaju iste kao mama i tata, poletili da se skidaju, nisam ih im mogla dovoljno brzo obući. I moram priznati da ja koja ne volim matchy matchy stvari za djecu, mislim da je ova ideja o sparivanju sa roditeljima bas super. Danima pričaju o svojim pidžamama moje su iste kao kod mame i tate, što naravno otvara jedan novi problem: ne, ne možete u njima u vrtić!! (iako bi ove ljetne pidžamice komotno mogle…)

Jako sam ponosna što domaća kompanija pravi odlične proizvode koji su udobni, kvalitetni i inovativni. Alma Ras je postao brend koji se može takmičiti sa stranim brendovima koje imamo na našem tržištu. I iako ja kupujem i te strane brendove, kada vidim da mi imamo domaći proizvod koji parira, uvijek ću radije izabrati njega. To su definitivno ove pižame i generalno veš iz Alma Ras. Cjelokupnu ponudu možete pogledati online na https://shop.alma-ras.com/home, a povrat na prvu online kupovinu je besplatan. Na primjer, pored pidžama i veša, imaju odlične kupaće kostime, npr. OVAJ. U nastavku više fotogtafija pidžama koje smo mi izabrali…

PODIJELI:
TAGOVI: Alma Ras Pidžame

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Tekstil i aksesoari