Započnite drugi krug fiskalizacije uz IMTEC

17.03.2011. 09:45 / Izvor: eKapija.ba
Započnite drugi krug fiskalizacije uz IMTEC

Drugi krug fiskalizacije je pred nama. Poreski obveznici koji su zakonski obavezni da izvrše inicijalnu fiskalizaciju do 15. aprila 2011. zasigurno se susreću sa mnogo pitanja na koje traže odogovor.

Jedna od firmi koja vam sigurno može pomoći u tome je IMTEC d.o.o. Ilijaš, koja sa 14 prodajno – servisnih centara širom FBiH i kvalitetnim prodajnim osobljem i servisnim timom najobziljnije pristupa kompleksnom projektu kakav je fiskalizacija.

"Prvi krug za nas je uspješno protekao i s pravom možemo garantovati da ćemo ponuditi kvalitetne i sigurne fiskalne uređaje i podršku na čitavoj teritoriji FBiH", poručuju iz ove firme.

Inače, u IMTEC-ovoj ponudi možete naći prvenstveno TRING fiskalne uređaje sa kompletnom linijom proizvoda koji su certificirani od strane Porezne uprave FBiH. Ponuda tih uređaja je u formi brošure sa kompletnim specifikacijama i karakteristikama, te cijenama koje su izražene sa PDV-om. Pored TRING fiskalnih uređaja IMTEC nudi i uređaje drugih proizvođača.

"Nije dovoljno samo nabaviti uređaj, potrebno je osigurati brz i kvalitetan servis. Kod nas je obezbjeđena puna servisna podrška, usluga koja vam pruža: sigurnost i pouzdan rad fiskalnih uređaja, optimalne troškove održavanja opreme, partnera koji vas neće iznevjeriti", ističu u IMTEC-u.

Ugovorom o punoj servisnoj podršci možete ostvariti i dodatne pogodnosti kao što su povoljnija inicijalna fiskalizacija, besplatan tehnički pregled fiskalnih uređaja, obuka uposlenika, besplatan servis za sve kvarove, te još niz povoljnosti.

IMTEC kao firma sa dugogodišnjim prisustvom i kvalitetnim asortimanom računara i računarske opreme širi svoje poslovanje iz dana u dan i prodaju fiskalnih uređaja vidi kao priliku za jačanje svoga brenda. Zadovoljstvo njihovih klijenata i poslovnih partnera je, kažu, najveća vrijednost koju posjeduju.

"Firma smo sa tendencijom daljeg rasta i razvoja koja želi da ostvari uspješna partnerstva i ponudi rješenja, a nikako samo da proda uređaje. Naš cilj je da pomognemo da naši partneri i izaberu odgovarajući uređaj i ponudimo rješenje po pristupačnim i realnim cijenama", zaključuju iz IMTEC-a.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti