Auto Lijanovići: Prezentacija rashladnih uređaja i termoizoliranih komora za gospodarska vozila

06.07.2011. 07:39 / Izvor: eKapija.ba
Auto Lijanovići: Prezentacija rashladnih uređaja i termoizoliranih komora za gospodarska vozila

Zbog sve učestalijih zahtjeva za sigurnim transportom temperaturno osjetljivih proizvoda, a u cilju približavanja kvalitete proizvoda i usluga svojim potencijalnim kupcima poduzeće AUTO LIJANOVIĆI d.o.o. Mostar u ovlaštenom prodajno-servisnom centru Mercedes-Benz u Mostaru je u petak 1.7.2011. godine organiziralo prezentaciju rashladnih uređaja i termoizoliranih komora za gospodarska vozila.

Gospodarstvenicima Bosne i Hercegovine su predstavljeni rashladni uređaji i termoizolirane komore koji se na gospodarska vozila ugrađuju u ovlaštenom servisnom centru AUTO LIJANOVIĆI u Mostaru, a u suradnji sa renomiranim proizvođačima KONVEKTA AG i Uniplast Živanović.

Kvalitetu proizvoda i usluga koje pruža poduzeće AUTO LIJANOVIĆI potvrđuje preko 100 ugrađenih rashladnih uređaja i termo izoliranih komora kako na gospodarska vozila Mercedes-Benz tako i na gospodarska vozila drugih proizvođača.

Jedan od argumenata za opredjeljenje ka zastupstvu renomiranog njemačkog proizvođača KOVEKTA AG je i taj što se klima-uređaji ovog proizvođača ugrađuju u sve vrste vozila iz proizvodnog programa Mercedes-Benz.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti