Prvih 2000 brojeva eKapija Dnevnog poslovnog biltena!

24.10.2011. 16:32 / Izvor: eKapija.ba
Prvih 2000 brojeva eKapija Dnevnog poslovnog biltena!

Danas, 24. oktobra 2011. eKapija tim sa velikim ponosom šalje svojim dragim korisnicima 2000-ti broj eKapija Dnevnog poslovnog biltena. Počeli smo, sada već dalekog, marta 2005.godine i bili vrlo sretni i ponosni kada je naš prvi broj "pošao" na nekoliko desetina adresa, a danas će naš jubilarni, 2000-ti broj otići na preko 15.800 lokacija.

Ponosni smo što i dalje rastemo po broju korisnika, i u ovoj godini, po stopi od 20%. Zato što nam vjerujete, čak 82% korisnika se odlučuje da u narednoj godini nastavi saradnju sa nama. Najljepše se osjećamo kada od Vas čujemo da sa nama počinjete radni dan, da srijedom jedva čekate podne, kako biste pogledali šta piše u našem nedjeljnom pregledu, ili drugih dana kraj radnog vremena, kada mnogi gledaju naš, upravo objavljeni Bilten.

Nismo slučajno osmislili slogan "Dnevna navika uspješnih", bonitetne ocjene koje ćete uskoro moći gledati na eKapiji govore da su nam povjerenje dale kompanije koje u našoj zemlji rade i dobro posluju, iako je stanje daleko od idiličnog. Želimo da vjerujemo da našim pravovremenim informacijama, otkrivanjem novih investicionih mogućnosti i projekata - pomažemo da pronađete dobar posao ili, da se na vrijeme pripremite za ono što će doći. To je, mi vjerujemo, naša najvažnija misija.

Svojim verzijama na engleskom jeziku želimo da ispunimo i misiju da stranim investitorima približimo Bosnu i Hercegovinu, da pomognemo da dođu koda nas, umjesto u neku drugu zemlju sa sličnim ponudama. Mi čvrsto vjerujemo u ekonomski patriotizam.

Snažno se zalažemo i za ravnopravnu regionalnu saradnju i zato će eKapija sa drugim nacionalnim projektima uskoro biti i u onim državama sa kojima naša privreda najviše radi, ili, na koje je najviše upućena. Uspjeh projekta www.brkinognijezdo.com, koji je realizovan sa našim partnerima iz eKapija.com d.o.o., nam daje ohrabrenje da sa tim širenjem nastavimo, da spajamo regionalnu ponudu i potražnju, da projektno ujedinjujemo kompanije, da se prepoznaju i zajednički krenu na zahtjevnija i veća tržišta.

Hvala Vam mnogo što ste nas u prethodnih 6 godina hvalili, a posebno, što ste nas kritikovali ili sugerisali dalje razvojne korake. Nastavićemo da sa najvećom pažnjom pratimo sve to što od Vas stigne. Hvala Vam na toj energiji !

Pratite šta ćemo u narednim mjesecima uraditi, biće puno iznenađenja, ali vam te tajne nećemo otkriti, jer onda neće biti – prijatnih iznenađenja!

Do tih iznenađenja, srdačno vas pozdravljamo!

Vaš eKapija tim

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti