BBM: Mali broj privrednih grana doživljava promjene kao jamski kopovi

31.05.2016. 08:49 / Izvor: Akta.ba
BBM: Mali broj privrednih grana doživljava promjene kao jamski kopovi

Mali broj privrednih grana doživljava tako fundamentalne promjene kao jamski kopovi. Grupacija BBM je izvrsno pripremljena.

Mali broj privrednih grana doživljava tako fundamentalne promjene kao jamski kopovi. Grupacija BBM je izvrsno pripremljena. Svojim uslugama pokriva cijeli spektar postojećih zahtjeva ali i novih oblasti poslovanja koje su sve relevantnije za klijente.

"Dio našeg klasičnog portfolia su specijalni radovi poput izrade otkopnih radilišta kod otvaranja rudnog ležišta i pripreme eksploatacije radilišta. U kamenom uglju, soli ali i drugim formacijama smo se etablirali kao vodeće preduzeće i svoje dugogodišnje klijente pratimo kao Contract-Mining-Partner", ističu iz grupacije BBM.

Grupacija BBM može i samostalno preuzeti odgovornost za izvođenje kompletnih zanatskih radova ili preuzeti posebne projekte osobito u rudarstvu, montažerske radove, inžinjerske usluge, usluge održavanja, opravke i servisiranja ili stalno praćenje primjene propisa o sigurnosti na radu.

Vlastita mehanizacija, isporuka potrebnih građevinskih materijala i visokospezijalizirani kadrovi sposobni da fleksibilno amortizuju vrhunac radova upotpunjuju kapacitete kompanije.

PROJEKTI MODERNOG VREMENA: SANACIJA OKNA I INTERNACIONALIZACIJA

Fokusirani na budućnost: Grupacija BBM objedinjuje blago znanja, decenijama skupljano u obiastima građevinarstava, rudarstva i strojarstva. Sa ovako širokom osnovom BBM je kompanija najbolje opremijena za nova područja rada poput očuvanja i sanacije starih sistema rudničkih okana ili gradnje podzemnih prostorija u rudnicima za skladištenje radioaktivnog otpada.

Spektar poslovanja kompanije BBM obuhvata i rudarske radove u svim geološkim formacijama u svijetu, koje obavlja jednako profesionalno kao i tradicionalne radove iz kojih se kao sektor poslovanja razvilo rudarstvo.

Certifikati koje Grupacija BBM posjeduje u sektoru rudarstva su: DIN ISO 9001:2008; DIN ISO 14001:2009 OHSAS 18001/2007 - Sigurni uz sistem; SCC SGU - Certltikat za sistem upravljanja i SCP - Certifikat za menadžment i rukovodne radnike.

Pravo partnerstvo: Naši klijenti u jamskom kopu Rudarstvo je dugoročan posao

U BBM-u znamo koliko je važno povjerenje, pouzdanost i respekt prema klijentima i partnerima. Ponosni smo da se među naše dugogodišnje klijente ubrajaju mnogi vodeci rudnici u Njemačkoj i Bosni i Hercegovini, jednako kao i razna velika preduzeća u Evropi i Sjedinjenim Amenčkim Državama.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti