U Sarajevu održana najveća LUK konferencija na temu klimatizacije u BiH

21.04.2019. 19:18 / Izvor: Akta.ba
U Sarajevu održana najveća LUK konferencija na temu klimatizacije u BiH
OTVORI GALERIJU

U organizaciji kompanije LUK u petak je u Sarajevu održana najveća konferencija na temu klimatizacije i grijanja u BIH!

U organizaciji kompanije LUK u petak je u Sarajevu održana najveća konferencija na temu klimatizacije i grijanja u BIH! 

Naime, nakon uspješno održane prve konferencije u BiH na ovu temu 2018. godine, kompanija LUK je prepoznala potrebe tržišta za edukacijom iz oblasti klimatizacije i grijanja. 

"Organizacijom ove konferencije, odlučili smo našim partnerima pružiti dodatna znanja i primjere dobre prakse najpoznatijih svjetskih brendova: Mitsubishi Electric, Olimpia Splendid i Salus", naveli su iz ove kompanije.

Kako je rečeno za naš portal, na konferenciju su pozvani partneri iz Italije i Poljske koji su održali zanimljiva predavanja o novitetima u oblastima klimatizacije i grijanja. Govorilo se o toplotnim pumpanja, klimama i svi posjetioci imali su priliku da uživaju u bogatom sadržaju.

Na konferenciji su svoja znanja podijelili predstavnici poznatih brandova Mitsubishi Electric, Salus koji su govorili o asortimanu i novitetima kompanije Olimpia Splendid.

Alena Marzan, predstavnica Mitsubishi Electric, govorila je o misiji, viziji i dugoročnim planovima na temu klimatizacije.

Kako je istaknuto, njihovi proizvodi su u cijelom svijetu poznati kao uređaji vrhunskih karakteristika, dizajna i funkcionalnosti. Prepoznatljivi po naprednim tehnologijama, brigom za okoliš i spadaju među najštedljivije na tržištu klima uređaja.

Također, predstavljene su prednosti koje pruža Ecodan sistem u odnosu na druge sisteme grijanja: niski troškovi eksploatacije, nizak nivo buke, jednostavna instalacija i održavanje, stabilnost i pouzdanost bez elektro grijača, kao i mogućnost kontrole sistema preko računara, tableta ili pametnog telefona.

Pored nje, predstavnici kompanije Olimpia Splendid službeno su predstavili svoje proizvode najnovije generacije. 

Učesnici konferencije upoznali su se sa karakteristikama radijatora Bi2, koje odlikuje maksimalno grijanje sa minimalnom potrošnjom, mogućnost grijanja i hlađenja, integralni ultra slim dizajn, daljinsko upravljanje, inovativne komande za upravljanje konfiguracijama i optimalni komfor cijele godine.

Kada je riječ o predstavljenim novitetima, oni se već mogu naći u asortimanu kompanije LUK i to je ono što ovu kompaniju diferencira od konkurencije, kao ekskluzivnog zastupnika Mitsubishija.

Konferencija je okupila preko 250 učesnika za koje je pored brojnih predavanja, organizovana i nagradna igra uz brojne pogodnosti i akcije.

“Svi koji su na dan konferencije napravili narudžbu imat će posebne uslove za kupovinu u nekom narednom periodu. Također, učesnici su imali priliku osvojiti klimu, novčane vaučere, telefon i druge brojne nagrade”, naveli su iz kompanije.

S.B.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti