Održan prvi LUK i BAGNO VIP Winter event

15.12.2015. 07:43 / Izvor: Akta.ba

Događaj su svojim prisustvom uveličali vodeći stručnjaci i investitori iz domena novogradnje, arhitekture, projektovanja i izvođenja, te ostali značajni poslovni partneri LUK Grupacije iz zemlje i inostranstva.

LUK Grupacija je 11.12.2015. organizirala prvi VIP Winter event. Događaj su svojim prisustvom uveličali vodeći stručnjaci i investitori  iz domena novogradnje, arhitekture,  projektovanja i izvođenja, te ostali značajni poslovni partneri LUK Grupacije iz zemlje i inostranstva.
 
"Iza nas je jedna uspješna i uzbudljiva godina u kojoj smo ostvarili dobre poslovne rezultate. To smo uspjeli zahvaljujuću povjerenju koje ste nam vi ukazali i naravno zalaganju svih naših uposlenika. Nadam se da ćemo i u narednoj godini realizirati uspješne projekte i okupiti se u još većem broju.",  riječi su Zlatka Adžovića, direktora LUK Grupacije.
 
VIP Winter event je održan u Golf restoranu u Sarajevu. Goste je nasmijao šarmantni stand up komičar Marko Puljiz, a veče je do usijanja doveo koktel majstor izvodeći fire show. Za veselu atmosferu i zabavu do kasno u noć pobrinuo se bend BalkanEros.  
 
LUK i BAGNO VIP Winter event će zasigurno postati tradicionalno mjesto okupljanja bosanskohercegovačke poslovne elite, te mjesto razmjene ideja za neke nove sjajne projekte.
 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti