LUK postao ekskluzivni distributer brenda Midea za BiH

18.06.2020. 15:25 / Izvor: Akta.ba
LUK postao ekskluzivni distributer brenda Midea za BiH

LUK kao ekskluzivni distributer, prvi na BiH tržištu nudi Midea brend.

LUK d.o.o. Sarajevo postao je ekskluzivni distributer brenda Midea. Radi se o proizvođaču klima uređaja koji svoju strategiju gradi prateći promjene i novitete na tržištu. 

"Od lokalnog branda Midea se razvila u internacionalni i inovativan brand, prepoznatljiv po kvaliteti, ekonomičnosti i funkcionalnosti. Svojim klima uređajima želi svakom domaćinstvu pružiti uređaj s top performansama, istovremeno vodeći brigu o okolišu, i udobnosti života potrošača", saopćeno je. 

S godišnjim kapacitetom proizvodnje od preko 67 miliona kompleta, klima uređaji kućne serije Midea već su deset godina uzastopno na prvom mjestu izvozne prodaje

"Midea posjeduje čitav asortiman klima uređaja kućne serije i u LUK asortimanu možete pronaći: split klime, multi-split sisteme i komercijalni dio klimatizacije", navode iz Luka, napominjući da uz profesionalnu uslugu projektnog tima možete odabrati najbolji sistem za vaš prostor. 

Kako bi se lakše odlučili za kupovinu, LUK nudi kompletne sisteme za klimatizaciju, tehničko savjetovanje za optimalan izbor opreme, garanciju 24 mjeseca, te beskamatno plaćanje i do 12 rata uz shopping kartice partnerskih banaka.

Za više informacija kontaktirajte LUK projektni tim i prodajno osoblje na mail info@luk.ba.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti