Kovinoplastika otvorila novi prodajni salon robne marke ALVEUS

15.05.2019. 13:24 / Izvor: Akta.ba
Kovinoplastika otvorila novi prodajni salon robne marke ALVEUS
OTVORI GALERIJU

Renomirana firma Kovinoplastika d.o.o. Sarajevo otvorila je novi prodajni salon priznate robne marke ALVEUS.

Renomirana firma Kovinoplastika d.o.o. Sarajevo otvorila je novi prodajni salon priznate robne marke ALVEUS.

Salon se nalazi u okviru poslovne zgrade, u ulici Safeta Zajke 107 (Briješće) na 54 m2.

"Vođeni željom da Sarajevo, kao glavni grad Bosne i Hercegovine, dobije najbolju moguću ponudu sudopera i opreme za kuhinju na jednom mjestu, otvorili smo salon sa ponudom od 57 izloženih sudopera od kompozitnih materijala tj. granita, kaljenog stakla i od nehrđajućeg materijala Inox 18/10.", navodi direktorica firme Marina Sukno.

Pored sudopera, u prodaljnom salonu u ponudi su i česme, kuhinjske nape, posude za odvojeno skupljanje otpada i pratećeg pribora za kuhinje..

"U našem salonu možete sigurno pronaći odgovarajući proizvod za sebe po pristupačnoj cijeni i po vrhunskoj kvaliteti. ALVEUS sudoperi i kuhinjske armature su jedan od najprodavanijih brandova na tržištu Europe što je dovoljan pokazatelj prednosti proizvođača da svojim kupcima pruži najbolji omjer cijene i kvalitete što su kupci i prepoznali. Naš stručni tim u našem salonu će Vam pružiti sve potrebne informacije da Vaš izbor prilikom kupovine bude ispravan. Svi ALVEUS proizvodi imaju priložen garantni list koji važi 5 godina od dana kupovine, čime proizvođač garantuje na kvaliteti svojih proizvoda", ističe ona.

Naglašada da je prilikom kupovine sudopera za kuhinju potrebno obratiti pažnju da je na sudoperu jasno utisnut žig proizvođača (ALVEUS), da je integrisan dihtung na proizvodu, te da posjeduje garantni list.

Prodajni salon je otvoren svakim radnim danom od 7:30-16:00h, a sve dodatne informacije možete dobiti na broj telefona 033/674-225, ili na web stranici kovinoplastika.ba

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti