Pogledajte najekskluzivnije poslovne enterijere u izvedbi firme Ećo Company
OTVORI GALERIJU

Vijesti / BOSNA I HERCEGOVINA

Pogledajte najekskluzivnije poslovne enterijere u izvedbi firme Ećo Company

U okviru ovih projekata dizajneri i arhitekti Inside dizajn studija kreirali su specijalna enterijerska rješenja.

17.09.2019. 13:40 / Izvor: Akta.ba

Nakon što je firma Ećo Company nedavno objavila fotografije najatraktivnijih privatnih enterijera koje su opremali u proteklom periodu, a nakon niza pozitivnih reakcija i pohvala od strane čitatelja, u ovoj kompaniji su odlučili da izdvoje i objave neke od najekskluzivnijih i najreprezentativnijih poslovnih enterijera.

U okviru ovih projekata dizajneri i arhitekti Inside dizajn studija kreirali su specijalna enterijerska rješenja, dok se za proizvodnju i montiranje namještaja na adresi pobrinula Inside fabrika namještaja.

Direktor firme Ećo Company Suad Ećo istakao je da se radilo o zahtjevnim projektima sa brojnim specifičnostima koje su Inside timovi uspješno realizirali u proteklom periodu.

"Ponosni smo na činjenicu da smo opremali enterijere lidera u poslovnoj zajednici u BiH i inostranstvu, a već nastavljamo sa realizacijom novih projekata kao što je opremanje hotela u Frankfurtu. Drago mi je da nas investitori i privrednici prepoznaju kao pouzdanog partnera koji može ponuditi jednu kompletnu uslugu opremanja enterijera, uključujući moderna i originalna dizajnerska rješenja", naveo je Ećo. 

Zahvaljujući najsavremenijim proizvodnim pogonima firma Ećo Company u mogućnosti je opremiti namještajem po mjeri sve vrste poslovnih enterijera: urede i kancelarije, kompletne poslovnice, hotele, restorane, kao i specijalizirane poslovne enterijere.

Pri realizaciji ovih projekata u BiH i inostranstvu stručno osoblje firme Ećo Company može vam obezbijediti savjetovanje za uređenje prostora, izradu dizajniranog namještaja koji je prilagodljiv prostoru, kao i montažu na adresi.

U fotogaleriji možete pogledati fotografije poslovnih enterijera koje su nastale neposredno nakon završetka projekata opremanja.

Salon namještaja, u kojem možete pogledati proizvode firme Ećo Company, nalazi se u ulici Pijačna 6 u Sarajevu. Na istoj adresi nalazi se Inside dizajn studio gdje možete dobiti savjete za uređenje enterijera od arhitekata i dizajnera sa višegodišnjim iskustvom.

Za više informacija o firmi Ećo Company i namještaju brenda Inside posjetite web stranicu www.inside.ba ili Facebook stranicu

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti