Partner MKF otvorio poslovnicu u Istočnom Sarajevu

Vijesti / BOSNA I HERCEGOVINA

Partner MKF otvorio poslovnicu u Istočnom Sarajevu

Partner mikrokreditna fondacija je prisutna na tržištu 22. godine.

17.10.2019. 14:17 / Izvor: Akta.ba

Kako bi unaprijedili usluge mikrokreditiranja i bili podrška sve većem broju klijenata na području Istočnog Sarajeva, Partner mikrokreditna fondacija je 15.10.2019. godine zvanično u Istočnom Sarajevu, na adresi Hilendarska 30 obilježila otvaranje savremeno opremljene poslovnice. 

U modernom radnom prostoru, Partner je obezbjedio optimalne uslove da kvalitetno isprati sadašnje i buduće potrebe klijenata.

"Otvaranje novih kancelarija dio je strategije kojom Partner nastoji ostati jedan od lidera na tržištu mikrokreditiranja. Ovo je naša 62. po redu poslovnica na području BiH. Veliko nam je zadovoljstvo što smo od danas prisutni i u Istočnom Sarajevu. Partner već ima klijente na ovom području, a od danas imamo priliku otvaranjem ove poslovnice da poboljšamo našu komunikaciju sa trenutnim i budućim korisnicima", izjavio je direktor fondacije Senad Sinanović.

Kroz svoje poslovne aktivnosti i prisutnost na tržištu u proteklih 22 godine Partner je, pružanjem usluga mikrokreditiranja ekonomski aktivnoj populaciji, kojoj je otežan pristup komercijalnim izvorima finansiranja, plasirao oko 520 hiljada mikrokredita u ukupnom iznosu od 1,6 milijardi KM.

Partner mikrokreditna fondacija je prisutna na tržištu 22. godine sa kreditnim linijama za poljoprivredu, stanovanje i poboljšanje uslova života, a ono što Partner čini trenutnim tržišnim liderom su aktivnosti usmjerene na tehničku pomoć i finansiranje energijske efikasnosti.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti