Right Copy u okviru Dana otvorenih vrata predstavio ponudu promotivnih poklona

27.11.2019. 14:27 / Izvor: Akta.ba
Right Copy u okviru Dana otvorenih vrata predstavio ponudu promotivnih poklona
OTVORI GALERIJU

Kompanija Right Copy danas je održala Dan otvoren vrata povodom otvaranja sezone promotivnih poklona za 2019/2020. godinu.

Firma Right Copy danas je održala Dan otvoren vrata povodom otvaranja sezone promotivnih poklona za 2019/2020. godinu.

U okviru Dana otvorenih vrata Right Copy danas i sutra predstavlja kompletnu ponudu promotivnog materijala u koju su uključeni: kalendari, rokovnici, olovke, upaljači, privjesci, kao i tehnike štampe koju mogu da urade na svaki od poklona.

Nihad Hrustemović, direktor kompanije za poslovni portal Akta.ba je kazao kako su pored navedenih proizvoda tokom Dana otvorenih vrata svojim potencijalnim i starim kupcima predstavili i USB stickove koji se u zadnje vrijeme sve više traženi, memori kartice koje su jako prikladni i praktični pokloni, te printove kompanije koji se mogu raditi na kamenu i staklo i koji se mogu koristiti kao suvenir ili promotivni proizvod.

U ponudi kompanije Right Copy u što se mogu uvjeriti i svi koji dođu na Dan otvorenih vrata je više vrsta rokovnika i notesa pogodnih za brendiranje.

"Iako je digitalno doba odavno stiglo i kod nas, nijedan program ni aplikacija ne mogu zamijeniti kvalitetan rokovnik u kojem ćete upisivati važne datume, sastanke, dnevne, sedmične ili mjesečne zadatke. Rokovnici i notesi sa diskretno brendiranim logotipom vaše firme predstavljaju jedan i dalje, najpopularnijih i efektivnijih poslovnih poklona koje možete pokloniti vašim zaposlenima, partnerima i saradnicima", poručuju iz ove kompanije.

Osvrćući se na poslovanje kompanije koja uspješno egzistara na tržištu već 18 godina, Hrustemović je rekao da je zadovoljavajuće i pored prisutne konkurencije na tržištu. 

Naveo je kako su počeli relativno skromno 2001. godine sa dvije analogne analogne crno bijele mašine za kopiranje pa potom kolornom mapinom na koju je naknadno dograđena i priključena print opcija.

Knjige kao početni osnovni proizvod su se tokom vremena gubile, a mnogi drugi proizvodi koje je tržište tražilo su zauzimali svoje mjesto u svakodnevnoj produkciji i obradi.

Danas je to Digitalni studio i print shop koji nastoji biti korak sa savremenim printerskim rješenjima u digitalnom segmentu grafičkih zahtjeva tržišta. Tako da osim c/b i kolor printanja na različitim papirima podlogama tu je sada i eco-solvent za velike formate kao i UV print koji daje novi izgled i vrijednost raznim proizvodima, počevod olovaka i upaljača pa do različitih suvenenira.

Sublimacioni print na majicama, šoljama i platnenim vrećicama zaokružuje prilično širok spektar naših praktičnih i korisnih proizvoda.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti