Vinarija "Podrumi Vukoje 1982": Povjerenje kupaca najveća nagrada

31.12.2019. 08:43 / Izvor: Nezavisne novine
Vinarija 'Podrumi Vukoje 1982': Povjerenje kupaca najveća nagrada

Vlasnik "Podruma Vukoje 1982" Radovan Vukoje je istakao da je povjerenje kupaca njihova najveća nagrada, ali da su ovu godinu ipak obilježila dva značajna priznanja.

Vinarija "Podrumi Vukoje 1982" u prelijepom ambijentu restorana "Vinska galerija" i ove je godine upriličila tradicionalno novogodišnje druženje s novinarima, na kojem su, uz autohtonu hercegovačku hranu, konzumirana poznata vina "Vukoje" i sumirani ovogodišnji rezultati.

Vlasnik "Podruma Vukoje 1982" Radovan Vukoje je istakao da je povjerenje kupaca njihova najveća nagrada, ali da su ovu godinu ipak obilježila dva značajna priznanja.

"Od strane G.E.T. eporta, udruženja za kulturu stola, proglašeni smo najboljom vinarijom regiona u eno-gastro turizmu, a u septembru ove godine na 1. 'Belgrade Waterfront Good Food and Wine Festivalu' dobili smo nagradu kao najbolja vinarija regiona, što je potvrda vrhunskog kvaliteta i podsticaj da radimo na unapređenju starih i proizvodnji novih proizvoda naše vinarije", kazao je Radovan Vukoje.

Podsjetivši na njihovu destileriju izgrađenu 2018. godine, na lokalitetu Zasad polje, iz koje izlaze nove vrste rakija i likera od ljekovitog bilja, on je pojasnio da se uz pomoć savremene njemačke tehnologije radi obrada destilata po sjevernoitalijanskoj tehnologiji.

Pored vrhunskih vina i rakija, Vukoje proizvode i maslinovo ulje zavidnog kvaliteta, a sirovina se, poput pića koje proizvode, takođe koristi iz sopstvenih maslinjaka, koji u narednim godinam tek treba da stanu na rod.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti