Bios Visoko pokreno internet prodaju voća i povrća uz kućnu dostavu

25.03.2020. 09:49 / Izvor: Akta.ba
Bios Visoko pokreno internet prodaju voća i povrća uz kućnu dostavu

Kompanija Bios, specijalizirana za proizvodnju voća i povrća, pokrenula je online platform kojom se kupcima omogućava dostava visokokvalitetne i zdrave robe na kućna vrata.

Kompanija Bios, specijalizirana za proizvodnju voća i povrća, pokrenula je online platforma kojom se kupcima omogućava dostava visokokvalitetne i zdrave robe na kućna vrata. 

www.ebios.ba nudi kupcima na području Općina: Stari grad Sarajevo, Centar, Novo Sarajevo, Novi Grad, Ilidža dostavu voća i povrća, te kvalitetnih sokova, na kućnu adresu.

"Na ovoj internet stranici možete naći sve proizvode iz našeg asortimana, odabrati artikle koji su vam potrebni te platiti. Plaćanje se vrši online ili prilikom preuzimanja robe, kreditnom karticom ili gotovinski. Kreditna kartica se može koristiti i prilikom ličnog preuzimanja robe prispjele dostavom", navode iz Biosa. 

U vrijeme pandemije koronavirusom, te ograničenja kretanja, posebno za maloljetnje i starije osobe, Bios je učinio i ovaj iskorak ponudivši, po prvi puta u Bosni i Hercegovini, opciju dostave zdravih proizvoda. 

Napominju da će dostavljači Biosa dostaviti sve potrebno na kućna vrata, uz sve mjere zaštite vaših najmilijih, kao i njihovih radnika.

Proizvodi su primarno domaćeg porijekla, jer je to temelj funkcioniranja Biosa.

"Mi otkupljujemo sve što domaći proizvođači, posebno naši kooperanti, poizvedu, uz uslov da je voće i povrće organskog porijekla, dakle bez hemijskih sredstava ili modifikacija. Ono što Bios nudi u prodaji provjerenog je kvaliteta i zdravo", ističu.

Kompanija Bios već 17 godina egzistira u Bosni i Hercegovini. Radom i zalaganjem naših uposlenih, nametnuli smo se kao lider na tržištu. Bavimo se proizvodnjom i prodajom sjemenskog i sadnog materijala, opremom za plastenike i otkupom i prodajom domaćeg voća i povrća. 

"www.ebios.ba još je jedan iskorak u razvoju kompanije kojim se ponosimo", kažu iz Biosa.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti