Policijskim službenicima donacija zaštitnih maski od preduzeća Danial's

01.04.2020. 08:42 / Izvor: Akta.ba
Policijskim službenicima donacija zaštitnih maski od preduzeća Danial's

Predsjednik Saveza sindikata i sva tri predsjednika Sindikata koji čine Savez se ovom prilikom zahvaljuju direktoru preduzeća.

Na poziv pravnim licima da doniraju zaštitnu opremu za policijske službenike na nivou Bosne i Hercegovine koji je uputio predsjednik Saveza sindikata policijskih organa u Bosni i Hercegovini Krvavac Dragan odazvao se Sejdić Haris vlasnik i direktor preduzeća Danial's doo Tešanj koje je s ciljem pomoći građanima da se zaštite od pandemije Korona virusa svoju proizvodnju preorjentisalo na izradu zaštitnih maski.

Tim povodom direktor Sejdić je jučer je u prodajnim prostorijama ovog preduzeća u Sarajevu predsjedniku Saveza sindikata policijskih organa u Bosni i Hercegovini uručio donaciju od 2.000 komada zaštitnih maski.

Preuzimanju donacije prisustvovali su i predsjednik Sindikata Granične policije Tanović Emir, predsjednik Sindikata Direkcije za koordinaciju policijskih tijela Salan Haris i predsjednik Sindikata SlPA-e Edin Kahrimanović kojima je Krvavac predao donaciju zaštitnih maski kako bi ih dalje distribuirali svojim članovima uposlenim u policijskim Agencijama.

Predsjednik Saveza sindikata i sva tri predsjednika Sindikata koji čine Savez se ovom prilikom zahvaljuju direktoru preduzeća Harisu Sejdiću na uručenoj donaciji koja će uveliko doprinijeti očuvanju zdravlja uposlenih u sve tri policijske Agencije na nivou države tokom obavljanja službenih zadataka.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti