Prezentiran program za korporativnu edukaciju EDUSPACE

Vijesti / BOSNA I HERCEGOVINA

Prezentiran program za korporativnu edukaciju EDUSPACE

Predstavnici tvrtke Idego d.o.o. Sarajevo predstavili su brojne prednosti koje prema njihovim riječima ovaj program pruža, od učinkovitog modela za svestraniji razvoj uposlenika, uštede vremena i financijskih sredstava, poboljšanje međuljudskih odnosa i interne komunikacije.

15.03.2013. 13:39 / Izvor: eKapija.ba

Svjesni aktualnosti cjeloživotnoga obrazovanja i stalne potrebe ulaganja u razvoj kadrovskih potencijala, menadžment JP Elektroprivreda HZ HB osigurao je još jednu prigodu svojim uposlenicima da se pobliže upoznaju s najnovijim trendovima iz područja elektronskoga učenja.

Predstavnici tvrtke AvaCom Group d.o.o. Mostar u suradnji sa partner-tvrtkom Idego d.o.o. Sarajevo, jučer su u konferencijskoj dvorani Upravne zgrade u Mostaru za uposlenike JP Elektroprivreda HZ HB d.d. Mostar održali prezentaciju EDUSPACE programa fokusiranoga na korporativnu edukaciju i razvoj ljudskih potencijala. 

Prema riječima Harisa Palalije, direktora tvrtke Idego, EDUSPACE program za korporacije optimalni je edukacijski mix formalne i neformalne, klasične i virtualne edukacije, koji nema vremenskih i zemljopisnih ograničenja. Uključuje sve moderne alate telekomunikacija, elektronskih knjiga, foruma uz formiranje profesionalnih zajednica koje pomažu da se znanje u korporaciji spiralno razvija.

Ovaj program pomaže usklađivanju ritma svakoga pojedinog uposlenika sa strateškim ciljevima poduzeća što dovodi do njihove uspješnije realizacije.

Predstavnici tvrtke Idego d.o.o. Sarajevo predstavili su brojne prednosti koje prema njihovim riječima ovaj program pruža, od učinkovitog modela za svestraniji razvoj uposlenika, uštede vremena i financijskih sredstava, poboljšanje međuljudskih odnosa i interne komunikacije, razvoj timskog duha, pa sve do sigurnosti pri korištenju novih medija, poboljšanju rezultata učenja kombinacijom metoda i primjera iz prakse, i drugih prednosti, stoji u priopćenju iz Elektroprivrede HZ HB d.d. Mostar. 

Ponuđena je i konkretna implementacija informacijskoga sustava za učenje na daljinu i izradu elektronskih tečajeva prilagođenih potrebama uposlenika Elektroprivrede HZHB.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti