GS TMT d.o.o. i Općina Prozor - Rama objavili poziv za voditelja obuke

28.11.2020. 11:23 / Izvor: Akta.ba
gs tmt

Općina Prozor – Rama već nekoliko mjeseci daje potporu projektu obuke učenika za zavarivače i CNC operatere.

Općina Prozor – Rama već nekoliko mjeseci daje potporu projektu obuke učenika za zavarivače i CNC operatere, koji zajednički provode praktičnu nastavu u GS TMT d.o.o. Travnik i u Srednjoj školi u Prozoru.

Ova obuka sada ulazi u drugu fazu u kojoj je planirano organizirati posebnu učionicu za CNC operatere u Srednjoj školi u Prozoru.

Za planirano odvijanje praktične nastave po najmodernijim metodama i na najmodernijoj opremi planirano je imati jednog ili dva inženjera elektrotehnike ili strojarstva, koji bi  trebali raditi kao voditelji obuke.  

Kako bi mogli kvalitetno obavljati ovu važnu funkciju u procesu obrazovanja planirano je da se kandidati za voditelja obuke dodatno obrazuju u firmi GS TMT d.o.o. 

"Općina Prozor – Rama poziva zainteresirane inženjere strojarstva ili elektrotehnike da se prijave za ovaj posao na način slanja pisma namjere – prijave (neobvezna forma) i životopisa na adresu Općine Prozor – Rama, Kralja Tomislava bb, ili mailom na nacelnik@prozor-rama.org. Napominjemo da tvrtka GS TMT Travnik ima u vlasničkoj strukturi njemačku firmu, te da je moguće napredovanje kroz rad i suradnju sa njemačkom firmom.", navodi se u predmetnom Javnom pozivu.


 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti