Poziv kompanijama da dostave podatke radi izrade promotivnih on-line profila

11.12.2020. 09:21 / Izvor: Akta.ba
Poziv kompanijama da dostave podatke radi izrade promotivnih on-line profila

On-line profili kompanija, koje žele da predstave svoje proizvode/usluge potencijalnim inostranim partnerima, bit će postavljeni na posebnoj podstranici engleske verzije web stranice Komore.

Vanjskotrgovinska/Spoljnotrgovinska komora Bosne i Hercegovine želi podržati izradu promotivnih on – line profila za kompanije iz svih sektora privrede Bosne i Hercegovine, s ciljem da u vrijeme pandemije budu iskorišteni svi alati za digitalno predstavljanje potencijala privrede.

On – line profili kompanija, koje žele da predstave svoje proizvode/usluge potencijalnim inostranim partnerima, bit će postavljeni na posebnoj podstranici engleske verzije web stranice Komore: www.komorabih.ba.

Primarni cilj je pripremiti on – line profile koji će predstaviti izvozne kompanije, njihove proizvode (brendove) i mogućnosti suradnje. Podstranica s profilima, koja će predstavljati potencijal bosanskohercegovačke privrede za suradnju s inostranim partnerima, bit će korištena kao on – line alat za promociju na značajnim međunarodnim sajmovima u inostranstvu, na poslovnim forumima i konferencijama, te distribuirana potencijalnim partnerima iz sektora, kao i na adrese diplomatsko – konzularnih predstavništva širom svijeta.

Kompanije iz Bosne i Hercegovine zainteresirane za ovaj vid promocije, kako na domaćem tako i na međunarodnom tržištu, s ciljem ostvarivanja novih poslovnih kontakata, potrebno je da popune Formular koji se nalazi ispod, na engleskom jeziku i dostave putem e-maila na adresu  nina.dabic@komorabih.ba i/Ili eldina.begovic@komorabih.ba.

Za dodatne informacije molimo da nam se obratite na naznačene kontakt podatke.

Kontakt podaci:

– Nina Dabić; tel. 033/566-187, e-mail: nina.dabic@komorabih.ba i

– Eldina Begović; tel: 033/566-232, e-mail: eldina.begovic@komorabih.ba

PREUZMI DOKUMENT:
Formular

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti