Euro-Asfalt pristupio Energoinvest Grupi

27.03.2013. 16:57 / Izvor: eKapija.ba
Euro-Asfalt pristupio Energoinvest Grupi

U poslovnoj zgradi Energoinvesta danas je održana je sjednica Odbora članica Poslovne unije-Energoinvest Grupa. Povod ovog sastanka bilo je pristupanje nove članice ovoj poslovnoj uniji.

U poslovnoj zgradi Energoinvesta danas je održana je sjednica Odbora članica Poslovne unije-Energoinvest Grupa.

Povod ovog sastanka bilo je pristupanje nove članice ovoj poslovnoj uniji. Riječ je o bh. kompaniji "Euro-Asfalt" d.o.o. koja će svojim dugogodišnjim iskustvom na domaćem i inostranom tržištu, ovu Grupu posebno osnažiti u građevinskom segmentu, saopćeno je iz Energoinvesta.

Također, na ovom sastanku izabran je novi predsjednik Odbora Energoinvest Grupa, mr. Enes Čengić, direktor Energoinvest d.d.- Sarajevo.

Napominjemo da je Energoinvest Grupa osnovana u aprilu 2010. godine, sa ciljem da se kroz interesno povezivanje obogati ponuda proizvoda i usluga na domaćem i stranom tržištu, te  u zajedničkom nastupu korištenjem stečenih referenci ostvari veći profit, unaprijedi vlastiti razvoj svake od članica i koordiniraju zajedničke marketinške aktivnosti.

Poslovnu uniju Energoinvest Grupa čine, Tvornica Dalekovodnih Stubova (TDS), Energoinvest-SUE, DELING d.o.o. Tuzla, Tvornica elektro opreme (TEO), Energoinvest – Rasklopna oprema (RAOP), Tvornica transportnih uređaja (TTU) Tuzla, ELCOM, Petrolinvest d.d, ELPCO-Libija i Energomex-Meksiko.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti