Kompanija MIBO Komunikacije obilježava 25. godišnjicu poslovanja

15.04.2021. 09:34 / Izvor: Akta.ba
Kompanija MIBO Komunikacije obilježava 25. godišnjicu poslovanja

Kompanija MIBO Komunikacije danas obilježava 25. godišnjicu poslovanja kao jedna od najuspješnijih kompanija u oblasti telekomunikacija.

Kompanija MIBO Komunikacije danas obilježava 25. godišnjicu poslovanja kao jedna od najuspješnijih kompanija u oblasti telekomunikacija i informacionih tehnologija na prostoru Bosne i Hercegovine i u regionu.

U aprilu 1996. godine kompanija MIBO Komunikacije  je osnovana na postulatima da povjerenje, zadovoljstvo i lojalnost klijenata govore o kvalitetu usluge i rješenja koje nudi kompanija. Odatle proizilazi kombinacija znanja, stručnosti, kompententnosti i vještina koja nas danas čini prepoznatljivima. 

"Uspjeh naših klijenata, naši zaposleni i veliki broj uspješnih projekata je ono na šta smo ponosni u prvoj četvrtini stoljeća. Vođeni strategijom kompanije i željom da budemo pouzdan partner i lider u IKT oblasti, svoje snage i znanja smo usmjerili u razvoj lokalnog poslovanja i regionalnog nastupa zajedno sa svojim partnerima i klijentima. Danas nakon 25 godina postojanja, naš tim čini devedeset inovativnih i entuzijastičnih profesionalaca, koji raspolažu znanjima i iskustvom, stručnošću i ekpertizom u implementaciji najsofisticiranijih IKT sistema", navode iz ove kompanije. 

Kompetencije koje svakodnevno stiču kod partnera, svjetski poznatih lidera u IKT oblasti govori o važnosti brige o klijentima, samim tim o jednoj od ključnih vrijednosti kompanije. 

Kompanija MIBO Komunikacije danas posluje pod sloganom “Kreirajte svoju budućnost” kao sistem integrator i kao takva aktivno gradi današnje tržište telekomunikacija i informacionih tehnologija u BiH i regionu te uspješno vodi društvo kroz digitalnu transformaciju.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti