BME Open Sourcing portal - Nova prilika za dobavljače iz BiH!

16.04.2021. 11:22 / Izvor: Akta.ba
BME Open Sourcing portal - Nova prilika za dobavljače iz BiH!

Predstavništvo njemačke privrede u Bosni i Hercegovini je pokrenulo ekskluzivnu saradnju sa njemačkim Udruženjem za upravljanje materijalima, uvoz i logistiku.

Predstavništvo njemačke privrede u Bosni i Hercegovini je pokrenulo ekskluzivnu saradnju sa njemačkim Udruženjem za upravljanje materijalima, uvoz i logistiku (BME e.V) i njihovom platformom za dobavljače https://www.bmeopensourcing.com/en/.

Ovo udruženje, osnovano 1954. godine i sa preko 9750 individualnih i korporativnih članova, predstavlja profesionalno udruženje za kupce, menedžere lanca snabdijevanja i logističare u Njemačkoj i Centralnoj Evropi. Sa svojom online platformom, BME podržava kako svoje članove, tako i druge donosioce odluka u pronalaženju inovativnih dobavljača i pružaoca usluga na izabranim međunarodnim tržištima.

Dvojezična platforma će vam omogućiti da predstavite svoju firmu, proizvode i usluge potencijalnim njemačkim kupcima, a zainteresovanim kupcima iz Njemačke brzu pretragu prema traženoj djelatnosti.

"Pored platforme, BME saradnju sa Predstavništvom njemačke privrede u Bosni i Hercegovini i našim kompanijama/dobavljačima promoviše PR i marketinškim aktivnostima u Njemačkoj putem svojih društvenih mreža. Članovi udruženja Wirtschaftsverein BiH imaju posebnu pogodnost prilikom registracije u iznosu od 50 % za prvu godinu članstva na portalu", navode iz AHK BiH.

Više informacija potražite OVDJE.

Prijaviti se možete popunjavanjem online obrasca dostupnog putem OVOG LINKA.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti