Gradačac traži suorganizatore sajma šljive od 25. do 28. augusta

Vijesti / BOSNA I HERCEGOVINA

Gradačac traži suorganizatore sajma šljive od 25. do 28. augusta

Pravo učešća po raspisanom Javnom pozivu imaju sva pravna lica koja su registrovana za organizaciju sajamskih manifestacija.

21.04.2021. 10:53 / Izvor: Akta.ba

Grad Gradačac objavio je javni poziv za odabir suorganizatora i dodjelu nepovratne subvencije suorganizatoru 48. Međunarodnog sajma poljoprivrede i prehrambene industrije Dani šljive u tom gradu. 

Subvencija će se koristiti za pokriće dijela troškova suorganizacije sajma koji će se održati od 25. do 28. augusta 2021. godine.

U budžetu je osigurano 10.000 KM za ovu namjenu.

Nepovratna subvencija po javnom pozivu dodjeljuje se iz Budžeta Grada Gradačac, a nakon odabira suorganizatora sa istim će se zaključiti Ugovor o zajedničkoj organizaciji uz dodjelu nepovratne subvencije suorganizatoru 48. Međunarodnog sajma poljoprivrede i prehrambene industrije Dani šljive u Gradačcu, kojim će se detaljno urediti prava i obaveze ugovornih strana. 

Pravo učešća po raspisanom javnom pozivu imaju sva pravna lica koja su registrovana za organizaciju sajamskih manifestacija.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti