Drinić: Veliko interesovanje za korištenje turističkih vaučera

14.07.2022. 10:01 / Izvor: SRNA
vaučeri

U Zdravstveno-turističkom centru Banja Kulaši u Kulašima kod Prnjavora od početka jula iskorišteno je 66 turističkih vaučera vrijednosti po 100 KM.

U Zdravstveno-turističkom centru Banja Kulaši u Kulašima kod Prnjavora od početka jula iskorišteno je 66 turističkih vaučera vrijednosti po 100 KM, a interesovanje za njihovo korištenje je i dalje veliko, rekao je izvršni direktor ovog centra Dalibor Drinić.

Drinić je dodao da se gosti javljaju iz svih krajeva Republike Srpske, a najviše iz Banjaluke i Doboja, te da u ovom zdravstveno-turističkom centru očekuju dobru sezonu.

"Banja raspolaže sa 111 kreveta, odnosno sa 52 dvokrevetne sobe, jednom jednokrevetnom sobom i dva apartmana. Traži se mnogo više mjesta nego što ih imamo zbog čega očekujemo dobru sezonu i iskoristivost turističkih vaučera do kraja oktobra", kaže on.

U ovoj banji nadomak Prnjavora najbrojniji su domaći gosti, iako je veliko interesovanje i iz inostranstva, posebno zemalja regiona.

"Prošle sedmice smo imali stotinjak gostiju iz Poljske. Van sezone ćemo imati goste iz Hrvatske i Slovenije koji su unaprijed rezervisali termine boravka", precizirao je Drinić za Srnu.

Banjalučanka Mara Gavrić kaže da Republika Srpska ima odličnu turističku ponudu i da je zbog dobre preporuke odlučila da vaučer iskoristi u Banji Kulaši.

"Prvi put sam u Kulašima, došla sam na preporuku moje sestre od strica koja mi je rekla da je ovdje predivno u šta sam se sada i sama uvjerila. Prezadovoljna sam uslugom, smještajem, hranom i koristim sve što nam je na raspolaganju - blato, bazeni, ljekovita voda. Svima bih preporučila da dođu", dodala je Gavrićeva.

Banja Kulaši nudi gostima u redovnoj ponudi medicinski program uz minimalno trajanje od sedam dana, rekreativni program, spa program i vikend odmor, kao i standardna noćenja.

Gostima su na raspolaganju i bazeni sa termomineralnom ljekovitom vodom i otvoreni bazen sa slatkom vodom i pratećom opremom, pješačke i biciklističke staze, a neposredna blizina rijeke Ukrine pruža mogućnost ribolova i kupanja u ljetnim mjesecima.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti