Firma Dženex je novi vlasnik dva hotela u Tuzlanskom kantonu

14.07.2022. 12:23 / Izvor: Akta.ba
dženex

Hotel je kupila firma "Dženex” Tuzla za iznos od 16.650.000 KM. Ovo je druga investicija kompanije "Dženex".

Hotel je kupila firma "Dženex” Tuzla za iznos od 16.650.000 KM. Ovo je druga investicija kompanije "Dženex", koja je prije samo nekoliko mjeseci kupila i hotel Lukavac za iznos od 1.200.000KM.

Dženex, inače poznat kao jedan od uspješnijih graditelja stambeno-poslovnih zgrada na području Tuzlanskog kantona, kupovinom ove dvije nekretnine širi poslovanje i u ovom sektoru. 

Inače, radi se o kompaniji u vlasništvu biznismena Dževada Sakića, koja se bavi trgovinom, proizvodnjom i ugradnjom građevinskih materijala i materijala za opremanje interijera. 

Kompanija posjeduje pet tržnih centara na području grada Tuzle i okoline i četiri stambena objekta, a postala je renomirani partner i distributer građevinskog materijala poznatih europskih brandova. U svojim prodajnim centrima nudi sve za opremanje kuća i stanova i kao takav slovi za mjesto povoljne kupovine i širokog asortimana.

DŽENEX

Dženex centri raspolažu sa preko 10.000 artikala koje možete pronaći u njihovim centrima.

Dženex je aktivni član TOPDOM B&H koji je jedan od vodećih distributera renomiranih svjetskih robnih marki građevinskih materijala, opreme i alata sa sjedištem u Banjaluci.

TOPDOM B&H broji 19 članica iz cijele države i preko 50 maloprodajnih objekata.

Ova renomirana domaća kompanija pored trgovine građevinskih materijala Dženex ima i salon namještaja kao i salone kupatila. Jedna od prednosti kupovine u Dženexu su vlastite transportne jedinice koje kupcima omogućava prevoz kupljenih proizvoda.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti