Od igle do lokomotive: UIO prodaje mobitele, kućanske aparate, fotoaparate, odjeću i još mnogo toga

01.09.2022. 09:43 / Izvor: Akta.ba
Mobitel

Roba koja se prodaje je raznovrsna od digitalnih uređaja, kućanskih aparata do čarapa. Između ostalog prodaju se maske za mobilne telefone, digitalni fotoaparati, wireless punjači i mobilni telefoni.

Uprava za indirektno-neizravno oporezivanje objavila je DIREKTNU PRODAJU raznih proizvoda. Prodaja će se održati 14.09.2022. godine u srijedu, u sjedištu Regionalnog centra Banja Luka, Mladena Stojanovića br. 7, sa početkom u 13,00 sati.

Predmet direktne prodaje bit će roba razvrstana u lotove od 1 do 18. Roba koja se prodaje je raznovrsna od digitalnih uređaja, kućanskih aparata do čarapa. 

Između ostalog prodaju se maske za mobilne telefone, digitalni fotoaparati, wireless punjači i mobilni telefoni. 

Prodaju se i optička stakla za naočale, sunčane naočale, mašina za suđe, električni trimer kao i motor za putničko motorno vozilo odnosno blok motora.

Razgledanje robe može se obaviti dana 12.09.2022. godine u ponedjeljak od 12,00 do 14,00 sati u centralnom skladištu koje se nalazi u Prodajnom servisnom centru "TAM" u Banja Luci, ulica Branka Popovića 312. 

"Ponude se dostavljaju u zatvorenoj koverti najmanje 24 sata prije vršenja direktne prodaje i moraju sadržavati tačno određenu robu (LOT) koja je predmet ponude, kao i ponuđenu cijenu. Za robu smještenu u lot 3, 4, 6, 10 i 11 minimalna cijena je određena, dok za ostale lotove nije. U slučajevima gdje minimalna cijena nije određena Komisija može odbaciti sve ponude ako se iste smatraju neprihvatljivim", navedeno je u pozivu.

E.O.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti