Bosanska Krupa dobila prvu dm prodavnicu

02.09.2022. 10:13 / Izvor: Akta.ba
dm

U novom prodajnom objektu posjetioci mogu potražiti željene proizvode iz bogatog dm asortimana, koji uključuje proizvode za njegu i ljepotu, bebe i domaćinstvo, te iz segmenta zdrave ishrane.

Bosanska Krupa dobila je prvu dm prodavnicu na adresi Unska bb. U novom prodajnom objektu posjetioci mogu potražiti željene proizvode iz bogatog dm asortimana, koji uključuje proizvode za njegu i ljepotu, bebe i domaćinstvo, te iz segmenta zdrave ishrane.

Povodom početka rada nove dm prodavnice u Bosanskoj Krupi, dm je pripremio i posebne pogodnosti za svoje kupce. Tako je na dan otvorenja sve one koji su obavili kupovinu u vrijednosti od 25 KM ili više, na kasi čekao mali znak pažnje te permanentni ceker za svaku kupovinu. Svim kupcima čiji je račun na dan otvorenja iznosio 60 KM ili više dm je poklanjao peškir. Osim navedenih pogodnosti, dostupnih na dan otvorenja dm je za sve kupce pripremio popust na ukupnu kupovinu od 15% a koji traje do 3.9.2022.

Početak rada nove prodavnice dm je obilježio i donacijom u vrijedosti od 3.000 KM lokalnoj ustanovi JU "Socijalno pedagoška životna zajednica" Bosanska Krupa.

U ime kompanije dm, donaciju je uručio Haris Mujagić, menadžer prodajnog područja, koji je iskazao zadovoljstvo što svoj razvoj dm obilježava i pružajući podršku lokalnoj zajednici.

"Drago mi je da ovim povodom možemo pružiti podršku radu Ustanove koja brine o djeci bez roditeljske skrbi. Želimo da imaju što bolje uslove za život, da im olakšamo svakodnevnicu i doprinesemo njihovom rastu i razvoju. Kompanija dm će nastaviti svoje uspjehe dijeliti sa lokalnim zajednicama, a kupcima poručujem da ih u našoj moderno opremljenoj prodavnici očekuje širok izbor proizvoda dostupnih po UVIJEKPOVOLJNO cijenama, ali i brojne pogodnosti koje ostvaruju uz dm active beauty program lojalnosti i digitalnu karticu", rekao je Mujagić. 

Ustanova kojoj je kompanija dm donirala sredstva za unapređenje životnih uslova štićenika, zbrinjava jedanaestoro djece koja žive sa dvije hraniteljske porodice.

"Naši štićenici su djeca uzrasta od 5 godina o kojima se staramo do kraja školovanja. Hranitelji su porodice koje žive s djecom, u naša dva stambena objekta, i nastoje im pružiti okruženje u kojem se osjećaju zaštićeno, sigurno i u kojem su dio velike porodice. Želja nam je da se svi edukuju, da završe osnovno, srednje ali i visoko obrazovanje. Svi oni koji odluče da upišu fakultet prelaze da žive u našim stanovima u Bihaću, gdje počinje proces njihovog osamostaljenja. Vrijednu donaciju koju smo dobili od dm-a iskoristićemo za nabavku namještaja, koji je dotrajao", kazala je Maida Kovačević, viši referent za socijalno-pedagoške poslove.

Narednih sedam dana, do 8. 9. 2022. svi kupci mogu učestvovati u nagradnoj igri u kojoj mogu osvojiti vrijedne nagrade. Prva nagrada je električni romobil MS ENERGY e10, druga nagrada je Tefal aparat za vertikalno peglanje i treća nagrada je 10 dm poklon kartica u vrijednosti od po 25 KM.

Radno vrijeme nove dm prodavnice u Bosanskoj Krupi, na adresi Unska bb, je od ponedjeljka do subote od 9 do 21 sat, dok je nedjelja neradni dan.


 

TAGOVI:

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti