EMTelektro inženjering iz Brčkog lider u svojoj oblasti zahvaljujući sofisticiranom kadru

10.10.2022. 10:53 / Izvor: Akta.ba
EMT

Programiranje, projektovanje i izrada tehničkih rješenja za potrebe: vodosnabdijevanja, drvne industrije, prehrambene industrije, klimatizacije i drugih oblasti njihova je specijalnost.

EMTelektro inženjering iz Brčkog uspješno posluje na bh. tržištu od 2009. godine. Programiranje, projektovanje i izrada tehničkih rješenja za potrebe: vodosnabdijevanja, drvne industrije, prehrambene industrije, klimatizacije i drugih oblasti njihova je specijalnost.

Bave se procesnom tehnikom, sofisticiranom opremom, pumpnim sistemima i uz sve to imaju odgovarajuću vlastitu proizvodnju, montažu i servisiranje takve opreme.

"Lider smo u svom poslu. Imamo dobar kvalitet pouzdanost, uslugu i otvoreni smo za sve vrste saradnje. Nemamo dilemu kada je u pitanju pouzdanost i kvalitet u domenu usluge. Iza toga stoje 22 vrlo stručna i dobro obučena čovjeka. Među nama ima 8 elektro inžinjera, 3 mašinska inžinjera, hidro inžinjer i još drugih kadrova. Dakle, jedan sofisticirani splet stručnog kadra i firma koja nudi dobru saradnju. Osim toga nudimo i širok spektar poslovnih oblasti iz drvoprerađivačke industrije, mašinske, vodovodne i sve ono što nas okružuje u svakodnevnom životu", kazao je za Akta.ba Nenad Đukić, dipl.ing.građ. iz EMTelektro inženjeringa.

Nenada i njegove kolege smo sreli smo na 16. međunarodnom sajmu privrede u Tešnju. Sajam su iskoristili da pokažu svoj asortiman, ali i upoznaju potencijalne klijente.

"Sajam u Tešnju nam je otvorio nove mogućnosti i otvorio poznanstva sa potencijalnim partnerima. Iskoristili smo priliku da pokažemo nešto iz našeg domena poslovanja", istakli su.

Ovu priliku Nenad je iskoristio i da nam prenese svoje iskustvo sa korištenjem našeg poslovnog servisa.

"Ono što mogu da pohvalim su informacije koje nam vi sa poslovnog portal Akta.ba pružate kroz vaš servis. Tu je dobar dio informacija informativno karaktera, ali i informacije koje se pojavljuju o našim potencijalnim klijentima. Želimo da znamo kakav je proizvodni potencijal svih naših potencijalnih klijenta. Jako nam je važno da znamo njihove finansijske mogućnosti i na osnovu toga razmišljamo o saradnji. Ono što je jako bitno jeste pouzdanost podataka u koje vjerujemo. Sve te informacije služe nam za sklapanje mozaika", istakao je Nenad.

Upravljanje troškovima, mjerljivost u procesima, orijentacija ka cijeljevima, su alati preko kojih će EMTelektro inženjering nastaviti svoj stabilan i siguran rast.

E.O.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti