Unaprjeđenje turizma

Grad Mostar objavio javni poziv za partnere u "Mostar passu"

07.02.2023. 08:11 / Izvor: Akta.ba
mostar

Grad Mostar objavio je javni poziv za izbor partnera na projektu implementacije "Mostar pass" kartice, koji vodi digitalizaciji turističkog sektora u Gradu Mostaru.

Grad Mostar objavio je javni poziv za izbor partnera na projektu implementacije "Mostar pass" kartice, koji vodi digitalizaciji turističkog sektora u Gradu Mostaru, a predstavlja potencijal za daljnji razvoj i unaprjeđenje turizma u gradu.

Primarni cilj je povezati i promovirati sve dionike koji čine turističku djelatnost i centralizirati turističku ponudu uz uštedu vremena i novca, navode iz Grada Mostara.

Na online platformi turistima će biti na raspolaganju "Mostar pass" kartica, putem koje će moći koristiti niz usluga i proizvoda: popusti u hotelima, restoranima, trgovinama i obrtničkim radnjama, posjete muzejima, galerijama, kulturnim institucijama, sportskim i glazbenim manifestacijama i drugim mostarskim atrakcijama.

Pravo sudjelovanja na javnom pozivu imaju sve pravne i fizičke osobe koje obavljaju djelatnost iz oblasti turizma i djelatnosti koje su naslonjene na turizam: ugostiteljstvo, uslužne i obrtničke djelatnosti.

Podnositelj prijave obavezan je dostaviti popunjen obrazac za prijavu, a rok za podnošenje prijave je sedam dana od dana objavljivanja javnog poziva.

S odabranim aplikantima zaključit će se ugovor za pružanje usluga na razdoblje od jedne godine, bez financijskih obaveza aplikanta.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti