Dobrodošlica budućim saradnjama

LANACO proslavio novi početak na novoj lokaciji u Sarajevu

24.06.2023. 08:18 / Izvor: Akta.ba
Lanaco

Kompanija LANACO je obilježila novu fazu svog razvoja i srdačno pozdravila buduće uspješne saradnje na zabavi održanoj jučer.

Kompanija LANACO je obilježila novu fazu svog razvoja i srdačno pozdravila buduće uspješne saradnje na zabavi održanoj jučer, a povodom otvaranja novog prostora na novoj lokaciji u Sarajevu, saopćeno je iz ove kompanije. 

 Opremanjem novog prostora koji će služiti kao centar inovacija i imati pozitivan uticaj na produktivnost, saradnju i kreativnost, LANACO je otvorio vrata novim saradnjama i realizacijama inovativnih rješenja.  
  
U prijateljskoj atmosferi, na krovu zgrade u ulici Džemala Bijedića 201, Nebojša Ninić, generalni direktor kompanije LANACO, svima prisutnima poželio je srdačnu dobrodošlicu, te podijelio entuzijazam zbog predstojećih uspješnih saradnji i novih projekata.  
  
Ova zabava bila je još jedna prilika u kojoj je LANACO pokazao posvećenost stvaranju okruženja koje podstiče inovativnost, znanje, kreativnost, timski rad i integritet kao kompanija koja uspješno posluje više od tri decenije. 
  
LANACO je posvećen i ostvarivanju pozitivnih promjena u industriji, stvarajući i pružajući napredna rješenja. 

 

TAGOVI:

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti