Bradara i Köpruner sa mladim poduzetnicama KSB: Puno je žena sa izvrsnim idejama

08.03.2024. 09:04 / Izvor: Fena
bradara i kopruner
OTVORI GALERIJU

Mladim poduzetnicima pridružile su se i žene na vodećim pozicijama izvršne vlasti Kantona i Federacije BiH.

Predsjednica Federacije BiH Lidija Bradara u suradnji s direktoricom i većinskom vlasnicom firme GS - Tvornica mašina Travnik Snježanom Köpruner jučer je u Travniku povodom Međunarodnog dana žena organizirala druženje, odnosno kratki program za mlade poduzetnice Kantona Središnja Bosna (KSB).

"Moja ideja i misija jeste da su zadovoljna i osnažena žena, te zadovoljna obitelj, temelj svakog uspješnog društva. Ideja za današnje okupljanje je da se sretnu uspješne žene kao što je direktorica Köpruner i mlade žene koje tek počinju i da pokažemo da u ovoj zemlji itekako vrijedi živjeti, te da ima nade i budućnosti", izjavila je Bradara.

Mladim poduzetnicima pridružile su se i žene na vodećim pozicijama izvršne vlasti Kantona i Federacije BiH.

"Sreća je da su se mlade dame odazvale, kako one koje su na određenim pozicijama, obnašaju odgovorne dužnosti i donose odluke, tako i mlade obrazovane žene koje vide budućnost u ovoj zemlji, imaju poslovne ideje koje su u fazi realizacije ili su već uspješne u svom poslu. Mislim da je to najbolja poruka za 8. ožujka", navela je Bradara.

Direktorica Köpruner je, govoreći o inicijativi predsjednice Bradare da se bolje upoznaju žene Središnje Bosne, rekla da je bila ugodno iznenađena pozivom da se organizira takav susret.

"Mislim da je dobra ideja i iznenađena sam koliko mladih žena ima sa izvrsnim idejama, kako se bore, kako su pune optimizma i mislim da im treba dati svaku podršku", istakla je Köpruner.

Predsjednica Federacije BiH Lidija Bradara i federalni premijer Nermin Nikšić jučer su boravili u radnom posjetu Kantonu Središnja Bosna (KSB), a u Travniku su sastali se s predsjedavajućim Sabora KSB Draženom Matišićem, kantonalnim premijerom Tahirom Lendom i članovima županijske vlade.

Razgovaralo se o sadašnjoj i budućoj suradnji dviju razina vlasti, pomoći industrijama zastupljenim na ovom području, te očuvanju radnih mjesta.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti