U NAREDNIM DANIMA

Bivši ministar dolazi na čelo APIF-a

01.04.2024. 14:03 / Izvor: capital.ba
duško milunović

Bivši ministar rada i boračko-invalidske zaštite RS Duško Milunović biće imenovan za vršioca dužnosti direktora APIF-a.

Bivši ministar rada i boračko-invalidske zaštite RS Duško Milunović biće imenovan za vršioca dužnosti direktora Agencije za posredničke, informatičke i finansijske usluge RS (APIF), javlja CAPITAL.

Naš izvor iz vrha Socijalističke partije kaže da bi Upravni odbor APIF-a u narednim danima trebao da imenuje Milunovića za v.d. direktora.

"Milunović će na mjestu v.d. direktora APIF-a naslijediti Blaška Kaurina, takođe funkcionera SP-a koji je prije desetak dana imenovan za v.d. generalnog direktora Šuma Srpske umjesto Slavena Gojkovića", kaže naš sagovornik.

On dodaje da je bivši ministar rada i boračko-invalidske zaštite Duško Milunović koji je na toj funkciji bio od 2018. do 2022. godine trenutno savjetnik lidera SP-a i ministra rudarstva i energetike Petra Đokića.

Milunović je prije sjedanja u ministarsku fotelju bio pomoćnik ministra za boračko-invalidsku zaštitu, a poslije opštih izbora 2022. godine imenovan je za savjetnika stranačkog šefa.

Članovi UO APIF-a su funkcionerka socijalista Andrea Dorić koja je trenutno izvršni direktor "Puteva RS", zatim bivša načelnica za finansije u banjalučkoj gradskoj upravi i kadar SNSD-a Radmila Stojnić, te profesor banjalučkog Pravnog fakulteta Milan Pilipović.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti