Objavljen registar dobrih poslodavaca

Vijesti / BOSNA I HERCEGOVINA

Objavljen registar dobrih poslodavaca

Na službenim stranicama Centra za građansku suradnju Livno od nedavno se nalazi Registar dobrih poslodavaca kao svojevrsni vodič za potrošače.

17.09.2013. 09:29 / Izvor: Fena

Na službenim stranicama Centra za građansku suradnju Livno od nedavno se nalazi Registar dobrih poslodavaca kao svojevrsni vodič za potrošače. U izjavi za Fenu predstavnice ovog centra, Stjepane Ivanuš, ističe se kako su objavom registra ponajprije željeli potaknuti potrošače da kupuju robu i koriste usluge od poslodavaca, koji prije svega redovito isplaćuju plaću svojim radnicima, plaćaju doprinose, te podržavaju sindikalno djelovanje, bilo da se radi o sindikatu unutar samog poduzeća ili općenito.

"Registar dobrih poslodavaca bit će korišten za javnu kampanju i medijske aktivnosti, koje su usmjerene ka potrošačima, a objaviti će se još jedno izdanje“, kazala je Ivanuš te stoga ispred centra za građansku suradnju još jednom poziva sve poslodavce da se uključe u Registar, i samim tim da pokažu da postoje savjesni i ujedno uspješni poslodavci.

Registar dobrih poslodavaca je tiskan u sklopu projekta Zajedno za radnička prava, koji financira Europska Unija, a provodi ga Centar za građansku suradnju Livno na području četiri županije.

Foto: savjetnica.com

 

PREUZMI DOKUMENTE:
ATELIER - JUKIĆ d.o.o. Livno
GRAFOS d.o.o. Livno
ZABRIŠĆE B&M d.o.o. Livno
Fast-food Hemingway Livno
LI-PHARMA ljekarnička ustanova Livno
VOKEL d.o.o. Posušje
FRIGOTERM d.o.o. Mostar
BIHAĆKA PIVOVARA d.d. Bihać
SARAJEVOTEKSTIL d.d. Sarajevo
Registar dobrih poslodavaca - prvo izdanje

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti