Agencija Condor predstavila brend Braun na sajmu ZEPS

07.10.2013. 09:47 / Izvor: eKapija.ba
Agencija Condor predstavila brend Braun na sajmu ZEPS
OTVORI GALERIJU

Zenički sajam ZEPS bio je prilika i za zaštitarsku agenciju Condor da predstavi svoj rad, da se susretne sa sadašnjim i budućim klijentima, te da prezentuje novine u poslovanju.

Zenički sajam ZEPS bio je prilika i za zaštitarsku agenciju Condor da predstavi svoj rad, da se susretne sa sadašnjim i budućim klijentima, te da prezentuje novine u poslovanju.

Condor d.o.o. Zenica je zaštitarska agencija, koja se bavi zaštitom imovine i ljudi. Osnovana je 2005. godine i kako je za eKapija.ba kazao direktor agencije Mirnes Imamović, svake godine sve više napreduju.

"Bez obzira što su teška vremena svake godine smo sve bolji. Ekonomska analiza je pokazala da svake godine napredujemo za 30 posto, tako da smo interesantni i klijentima. Sa druge strane, tehničkom podrškom nastojimo biti u trendu, te biti u korak sa vremenom", priča Imamović.

Inače, agencija Condor ima oko 150 zaposlenih, a svi njihovi zaštitari, u skladu sa zakonom, imaju odgovarajući certifikat.

Kako kaže Imamović klijenti agencije su iz različitih sfera društva.

"Imamo dosta javnih ustanova, a najviše pokrivamo srednju Bosnu, mada imamo posla po cijeloj Federaciji", ističe direktor Condora.

Neki od objekata koji su svoju sigurnost prepustili agenciji Condor su tržni centar Džananović u Zenici, sajam ZEPS, NK Čelik, Elektroprijenos, Konzum, Cimos, Euroherc.

Agencija Condor je poznata i po tome što su distributeri brenda Braun, koji pruža tehničku podršku obezbjeđenju. Također, planiraju i proširenje asortimana.

Tehnička zaštita podrazumijeva implementaciju visoko sofisticiranih alarmnih, dojavnih i nadzornih sistema s kojima u svaka doba dana i noći možete biti sigurni.

Iz oblasti obezbjeđenja pravnih lica pružaju zaštitu, nadzor i obilazak vaših preduzeća, pratnju i transport novca, obezbjeđenje kulturnih, humanitarnih i uličnih priredbi, sportskih takmičenja, svečanih prijema, prazničnih i spomen obilježja, kontrolu radnog vremena.

A.Š.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti