Svečano otvorena nova poslovna zgrada Elektroprivrede HZHB-a

22.11.2013. 15:26 / Izvor: Fena
Svečano otvorena nova poslovna zgrada Elektroprivrede HZHB-a

U industrijskoj zoni Vučilov brig kod Tomislavgrada danas je svečano otvorena nova poslovna zgrada Javnog poduzeća Elektroprivrede HZHB-a d.d. Mostar.

U industrijskoj zoni  Vučilov brig kod Tomislavgrada danas je svečano otvorena nova poslovna zgrada Javnog poduzeća Elektroprivrede HZHB-a d.d. Mostar.

 Novu zgradu proizvodnog organizacijskog dijela koja je izgrađena za potrebe novih, budućih proizvodnih objekata na ovom području, svečano su otvorili načelnik općine Tomislavgrad Ivan Vukadin i generalni direktor Elektroprivrede HZHB-a d.d. Mostar Nikola Krešić.

Tom prigodom načelnik Vukadin izrazio zadovoljstvo što je se na području tomislavgradske općine napravila poslovna zgrada Elektroprivrede namjenskoga tipa.

Predsjednika Vlade Hercegbosanske županije Nediljka Rimca  zahvalio je predstavnicima Elektroprivrede HZHB-a što su izabrali Tomislavgrad za pokretanje proizvodnje i zapošljavanje budućih kadrova.

Samo investicijama i ulaganjima u proizvodne djelatnosti može se kvaliteta života podići na višu razinu i zadržati mlade ljude na ovom području, istaknuo je Rimac.

Generalni direktor Elektroprivrede Nikola Krešić istaknuo je da Elektroprivredi nastoje izgrađivati nove proizvodne kapacitete kako bi osigurala dovoljnu količinu energije za sve svoje kupce.

"To jest i ostat će okosnica naše razvojne strategije", istaknuo je direktor Krešić. 

Ukupna korisna površina ovog objekta iznosi 973,85 četvornih metara, a nalazi se na parceli površine 5 582 četvorna metra. Izgradnja je trajala 16 mjeseci, a izvođači su KROR d.o.o. Posušje, Dalekovod d.o.o. Mostar i I.P.N. d.o.o. Posušje. Ukupna vrijednost investicije iznosi 2,1 milijun maraka, kazao je Krešić. 

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti