Novo u ponudi firme Dema&S: Intra lighting svjetlosni sustavi

20.05.2014. 13:48 / Izvor: eKapija.ba

Dema & S nudi širok asortiman elektro opreme i materijala (preko 5000 artikala), gromobranske opreme, kao i industrijsku i dekorativnu rasvjetu od najpoznatijih proizvođača i distributera, kako naših, tako i inostranih.

Bilo da ste majstor električar ili trebate obaviti neki popravak ili instalaciju u vlastitom domu u salonu Dema & S Mostar možete pronaći sve što Vam je potrebno. U svojim prostorijama Dema & S nudi širok asortiman elektro opreme i materijala (preko 5000 artikala), gromobranske opreme, kao i industrijsku i dekorativnu rasvjetu od najpoznatijih proizvođača i distributera, kako naših, tako i inostranih.

Samo neki od njih su: Legrand, Osram, Schreder, Hager, TEM Mandeks, Hermi, Kapis, TT kabeli, Scame, Gewiss, Plamen, Dalmino, Schrack, Atlantic, Končar, Lovato, Miviko, itd.

"A sa zadovoljstvom objavljajujemo da smo postali i jedini ovlašteni distributer Intra lighting-a na području Hercegovine", ističu iz firme Dema & S Mostar. Inače, Intra lighting specijalizirani je proizvođač arhitekturnih rasvjetnih tijela i svjetlosnih sustava prvenstveno za: poslovne i javne prostore, trgovine i trgovačke centre kao i hotele i prostore namijenjene zabavi.

Prvi i najvažniji kriterijum za proizvode koju Dema & S Mostar nudi svojim kupcima je beskompromisni kvalitet. Zbog toga je njihova ponuda oslonjena na programe vodećih svjetskih proizvođača koji su istinski lideri u svojim oblastima.

U prodajnom asortimanu firme Dema & S susrest ćete se s velikim izborom: Utičnica, prekidača, osigurača, sklopka, sijalica, rasvjetnih tijela (unutrašnjih i vanjskih), LED rasvjete, razvodnih tabla, kablova, gromobranske opreme, produžnih kablova, konvektora, podnog grijanja i mnogo mnogo više...

U proteklom vremenu na ovim prostorima firma Dema & S je svojoj konkurenciji postavila nove standarde, naročito kad su u pitanju cijene jer cilj firme kojem uvijek teži je da obezbjedi svojim kupcima "Najbolji kvalitet uz najniže moguće cijene".

Radno vrijeme je takođe podređeno kupcima svih profila. Vrata firme Dema & S su Vam otvorena svakim danom od 07.00 h do 18.00 h, a subotom od 07.00h do 14.00h.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti