Mercedes-Benz službeno vozilo Branding konferencije 04

06.06.2014. 13:55 / Izvor: eKapija.ba
Mercedes-Benz službeno vozilo Branding konferencije 04

Ove godine ponosni partneri Branding konferencije su i vodeći svjetski brandovi poput premium branda, svjetskog glasa Mercedes-Benza, koji će zahvaljujući kompaniji STARline d.o.o., direktnom trgovcu Daimler AG za BiH

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Branding konferencija ove godine će se održati 20. juna u hotelu Bristol u Sarajevu te će već četvrtu godinu zaredom okupiti istaknuta imena iz svijeta biznisa, marketinga i komunikacija. Njenu važnost prepoznao je veliki broj institucija i kompanija, koje su još jednom potvrdile da samo najbolji stoje uz najbolje.

Ove godine ponosni partneri Branding konferencije su i vodeći svjetski brandovi poput premium branda, svjetskog glasa Mercedes-Benza, koji će zahvaljujući kompaniji STARline d.o.o., direktnom trgovcu Daimler AG za BiH, biti oficijalni automobil Branding konferencije 04.

"Slogan Mercedesa je (The best or nothing) „Najbolje ili ništa“ predstavljen kroz savršenstvo, fascinaciju i odgovornost. Zbog toga smo dio ovog događaja, želimo dati najbolje što možemo i biti odogovorni u razvoju našeg poslovnog okruženja. Zadovoljstvo nam je podržati Branding konferenciju jer je ona izvrstan način da uz razmjenu iskustava i dobrih primjera inovativnih kampanja pratimo svjetske trendove. Takva iskustva nam pomažu da naučimo kako održati i unaprijediti kvalitet poslovanja i pružanja usluga našim potrošačima. Kompanija STARline d.o.o. teži da kroz usavršavanje uposlenog osoblja dostigne i održi vrhunski nivo kvaliteta usluge u svakom segmentu poslovanja, prateći trendove razvoja DAIMLER AG-Koncerna, odnosno potreba i zahtjeva Mercedes-Benz kupaca u BiH", kazao je direktor Edin Grcić.

STARline Mercedes Benz, također je domaćin Brandland B2B Business Networking-a, na terasi INSIDE, a za udobnost i komfor svih učesnika i predavača pobrinut će se tim dizajn studija Inside by Ećo Company.

Osim navedenih, važnost ovog događaja prepoznale su i druge vodeće kompanije i institucije: Veleposlanstvo Republike Slovenije, Sberbank BH, BH Telecom, Ekonomski fakultet Univerziteta u Sarajevu, Lutrija BiH, Dunav Osiguranje, R&S, Atlantic grupa, Lactalis BH, Media Res i Slovenska oglaševalska zbornica (SOZ), EuroplakatBH, Golden Drum Festival, Printdesign.

I ove godine vjerni partneri Branding konferencije su i medijski pokrovitelji: Oslobođenje, Press RS, Dnevni list, Euro Blic, InStore magazin, Business Magazin, SeeBiz.net, eKapija.ba, Bljesak.info, Doznajemo.com, Media Marketing, RSG, Al Jazeera Balkans, Onasa, Identitet.ba.

Takođe konferenciju podržavaju i mediji iz Hrvatske: Forbes i Jutarnji list, Planb, iz Srbije: Advertiser Serbia, Marketing mreža, Marketing ITD, kao i iz Slovenije: Marketing magazin Slovenija i Crne Gore: Vijesti.

Više informacija na www.branding.ba.

 

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti