Metering nudi sistem daljinskog očitavanja utroška energije i vode

07.11.2014. 14:44 / Izvor: eKapija.ba

Kompanija Metering program Kamstrup koji uključuje vodomjere, kalorimetre predstavila je na prvom međunarodnom sajmu RENEXPO® BiH u Sarajevu.

Kompanija Metering  program Kamstrup koji uključuje vodomjere, kalorimetre predstavila je na prvom međunarodnom sajmu RENEXPO® BiH u Sarajevu.

Posjetioci štanda su se mogli upoznati i sa njihovim sistemom daljinskog očitavanja, što je najinteresantnije za isporučioce toplotne energije i vode.

Kenan Brajić, komercijalista kompanije Metering za eKapija.ba je kazao kako su zadovoljni Sajmom i kako će na bh. tržištu nastojati nastaviti kontinuitet i pružiti kvalitetnu podršku vezanu za mjerenje utroška energije i vode.

Dobru saradnju ostvarili su sa komunalnim preduzećima i njima pružaju tehničku podršku vezanu za njihova mjerila.

Na njihovoj referenc listi nalazi se: Toplana Sarajevo, Toplana Banja Luka, Toplana Prijedor, Vodovod Sarajevo, Vodovod Bihać, Centralno grijanje Tuzla te Vodovod Tuzla.

Dalji planovi kompanije Brajić kaže vezani su za konstantnu edukaciju i stvaranje kvalitetnog kruga tehničke podrške robe koju nude, kako bi odgovorili tehničkim zahtjevima klijenata.

Inače, kompanija Metering d.o.o. Sarajevo, pruža usluge iz domena mjerenja toplotne i rashladne energije, kroz isporuku, ugradnju i održavanje mjerila. Pružaju savjetodavne usluge, određivanje dimenzije, tipa, karakteristika i po želji vrše nadzor nad ugradnjom i puštanje u pogon. Također vrše servisiranje mjerila, pripremu za verifikaciju kao i manipulaciju mjerilima u procesu verifikacije (demontaža, priprema, administracija, montaža, puštanje u pogon). U mogućnosti su ponuditi i mjerila za mjerenje zasićene pare.

E. Ko.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti