Uposlenici hotela "Marriott" u uniformama domaćeg proizvođača

28.07.2015. 12:57 / Izvor: Akta.ba

Uniforme za hotel "Marriott" radio je uspješan bosanskohercegovački brend Bellissima koji je uskladio uniforme uz cjelokupan enterijer i zadovoljio želje i potrebe "Marriotta".

Još jedan hotel Marriott otvoren je u Sarajevu i još jedan od velikih projekata domaćeg proizvođača je uspješno završen.

Uniforme za hotel Marriott radio je uspješan bosanskohercegovački brend Bellissima koji je uskladio uniforme uz cjelokupan enterijer i zadovoljio želje i potrebe Marriotta.

Tim dizajnera i konstruktora koji je radio na izradi uniformi vodio je računa da svaki detalj bude urađen besprijekorno. Linije koje su izvedene na uniformama inspirisane su bosanskom nošnjom te na taj način dodatno obogaćuju modele. Shodno tome, ženski sakoi rađeni su bez revera te je na svim uniformama ubačen detalj koji je inspirisan bosanskim duhom. Boje na detaljima hotelskog enterijera su ledeno zelena i tirkizno plava pa su i detalji na uniformama urađeni u tirkiznoj boji.

Posebna pažnja posvećena je i odabiru materijala, uniforme za cjelokupno osoblje rađene su od ekskluzivnog štofa u kome će se uposlenici osjećati udobno. Sakoi, pantalone i suknje rađeni su od kvalitetno obrađene vune sa fashion obradom koja materijalu daje sjaj.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti