U Čelincu rekordan broj prijavljenih izlagača

30.08.2015. 10:48 / Izvor: Akta.ba
U Čelincu rekordan broj prijavljenih izlagača

Za učešće i izlaganje na Čelinačkom sajmu privrede do danas se prijavilo 125 privrednih subjekata iz cijelog regiona. Kako ističu organizatori, ovaj broj će biti sigurno još veći.

Za učešće i izlaganje na Čelinačkom sajmu privrede do danas se prijavilo 125 privrednih subjekata iz cijelog regiona. Kako ističu organizatori, ovaj broj će biti sigurno još veći jer još uvijek nisu dobili obavijest od Drvo klastera Banja Luka i Privredne komore Republike Srpske o tačnom broju izlagača u njihovim štandovima. Prema najavama u ova dva štanda izlagaće oko 20 izlagača.

"Rekordan broj izlagača daje nam za pravo da kažemo da će ovogodišnji sajam ponuditi širok spektar roba i usluga posjetiocima a mi kao organizatori smo se potrudili da sva tri dana sajmovanja bude propraćeno adekvatnim privrednim aktivnostima", ističu iz Razvojne agencije Opštine Čelinac.

Dodaju da su najavljene posjete privrednih delegacija opština Majdanpek, Stara Pazova i Paraćin kao i Grada Jagodine koji će predstaviti potencijale svojih lokalnih zajednica i dogovarati zajedničku poslovnu saradnju između ovih opština i opština banjalučke regije.

Također, najavljeni su i dolasci najvećih državnih zvaničnika na bh. i entitetskom nivou kao i mnogih međunarodnih zvaničnika ambasadora nekoliko zemalja u BiH ali isto tako i ambasadora BiH u zemljama regiona.

Za petak 18.09. 2015 godine najavljujemo poklon koncert posjetiocima Sajama ili pravi muzički spektakl na otvorenom - koncert Dejana Petrovića i Big Benda:

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti