Kompaniji Mediteran Inox iz Čelinca nagrada "Stvaratelji za stoljeća"

16.02.2016. 10:44 / Izvor: Akta.ba
Kompaniji Mediteran Inox iz Čelinca nagrada 'Stvaratelji za stoljeća'

Kompanija Mediteran Inox iz Čelinca nominovana je za nagradu "Stvaratelji za stoljeća" u kategoriji Priznanja za doprinos razvoju poduzetništva u Srednjoj i Jugoistočnoj Europi.

Kompanija Mediteran Inox iz Čelinca nominovana je za nagradu "Stvaratelji za stoljeća" u kategoriji Priznanja za doprinos razvoju poduzetništva u Srednjoj i Jugoistočnoj Europi.

Nada Mihajlović, direktorica kompanije za poslovni portal Akta.ba kaže kako je nagrada veliko iznenađenje za kompaniju i sve njene zaposlenike.

"Kako smo malo porodično preduzeće jako smo sretni zbog nominacije, drago nam je da se prepoznaje trud i rad. Nagrada nam mnogo znači, naročito zbog daljeg razvoja koji bi trebao da ide u pozitivnom smjeru, odnosno da još predanije radimo i napredujemo", kazala je Mihajlović, napominjući kako su za svaki uspjeh firme pored nje i zaposlenika, zaslužni njen suprug Pero, starija kćerka Jelena, te mlađa kćerka Milica i sin Jovan koji lagano ulaze u svijet biznisa.

Na ovome neće stati. Nakon što su završili uspješnu poslovnu godinu, planiraju nove projekte koji se tiču proširivanja proizvodnje uvođenja novih tehnologija za obradu materijala.

Inače, svečanost dodjele nagrada i priznanja "Stvaratelji za stoljeća" bit će održana u Dubrovniku, 04., 05. i 06.03. 2016. godine.

Organizatori planiraju da će Svečanosti dodjele nagrada i priznanja prisustvovati oko 200 zvanica iz političkog i poslovnog svijeta srednje i jugoistočne Europe.

Program Svečanosti dodjele nagrada i priznanja sastojat će se od nekoliko cjelina. Paralelno će biti održan i Regionalni summit poduzetnika Srednje i Jugoistočne Europe "300 najboljih" te Međunarodni panel eksperata pod nazivom "Kuda ide svjetska ekonomija – ekonomija budućnosti ?!"

Cilj organizatora je da cjelokupan Projekt i posebno laureate, dugoročno, kreativno i što kvalitetnije predstavi široj javnosti. Stoga je kreiran Plan promocije laureata „Stvaratelji za stoljeća“ za 2015. u 2016. godini.

E. Ko.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti