Stvaratelji za stoljeća: Kompaniji Mediteran Inox dvije nagrade

07.03.2016. 10:07 / Izvor: Akta.ba

Kompanija Mediteran Inox iz Čelinca dobila je dvije nagrade "Stvaratelji za stoljeća", odnosno za doprinos razvoju poduzetništva u Srednjoj i Jugoistočnoj Evropi i priznanje za najboljeg komunikatora u projektu.

Kompanija Mediteran Inox iz Čelinca dobila je dvije nagrade "Stvaratelji za stoljeća“, odnosno za doprinos razvoju poduzetništva u Srednjoj i Jugoistočnoj Evropi i priznanje za najboljeg komunikatora u projektu koje je uručeno Jeleni Jekić.

Nada Mihajlović, direktorica kompanije za poslovni portal Akta.ba kaže kako je svaka nagrada dobrodošla,  te ujedno i motiv da idu daje i prave još bolje rezultate.

"Sretni smo jer su prepoznali naš rad i rad naših zaposlenika", kazala je Nada, te dodala kako je nagrada veliko iznenađenje za kompaniju, kao i sve zaposlenike.

Jelena Jekić kaže kako joj ova nagrada puno znači, jer se našla na listi najboljih komunikatora u projektu u Srednjoj i Jugoistočnoj Evropi.

"Ovo je motivacija da dam svoj maksimu. Nastavit ću biti dobar komunikator", dodala je.

Inače, tokom vikenda je na Međunarodnoj konferenciji za novinare, u sklopu 3. Regionalnog summita poduzetnika Srednje i Jugoistočne Europe "300 najboljih", predstavljen je Projekt dodjele nagrada i priznanja „ Stvaratelji za stoljeća“ i laureata, te upriličena dodjela priznanja "Stvaratelji za stoljeća" za doprinos promociji poduzetništva i za posebnu inicijativu u poduzetničkom stvaralaštvu u Srednjoj i Jugoistočnoj Europi.

E. Ko.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti