Bingo iz vlastite proizvodnje na tržište plasira toaletni papir i maramice

25.08.2016. 16:02 / Izvor: Akta.ba
Bingo iz vlastite proizvodnje na tržište plasira toaletni papir i maramice
OTVORI GALERIJU

Stalni razvoj tehnike i dostignuća Bingo tim tjera da stalno napreduju i šire svoj proizvodni asortiman.

Poznato je da najveći domaći trgovački lanac Bingo nudi širok asortiman roba i usluga koje su poznate i dostupne njihovim kupcima. Ono što je manje poznato je da je Bingo proizvođač higijenskih proizvoda od kojih su najpoznatiji toaletni papir Dolce, salvete i maramice Top.

Za poslovni portal akta.ba Emir Ramić, rukovodilac razvoja poslovnih projekata u Bingu kaže da se radi o proizvodu iz vlastite proizvodnje koji je razvijen od strane Bingo razvojnog tima.

"Cijela proizvodnja ovog asortimana za široku upotrebu se vrši u ul. Bosanska poljana u Šićkom Brodu u Tuzli, u našim halama koje su prilagođene za industrijsku proizvodnju po europskim standardima, kao i po standardima HACCP sistema upravljanja proizvodnim procesom", kaže Ramić.

Ramić kaže kako sirovine za proizvode nabavljaju od jednog od vodećih proizvođača sirovine higijenskog papira iz Italije, kao i iz fabrike za proizvodnju sirovine higijenskog papira iz Banja Luke.

Stalni razvoj tehnike i dostignuća Bingo tim tjera da stalno napreduju i šire svoj proizvodni asortiman. Uskoro će se na policama trgovina naći novi Bingo proizvodi.

"Trenutno radimo na razvoju novog proizvoda koji ćemo ubrzo imati na policama Bingo centara, s obzirom da je u fazi izrade i finaliziranja, sačekat ćemo sa njegovom konačnom prezentacijom", govori Ramić.

Bingo higijenski proizvodi, osim u  Bingo centrima, za sada se mogu pronaći u nekoliko manjih trgovačkih lanaca u BiH i u trgovačkim lancima u Crnoj Gori gdje se isti i izvoze.

Kompanija Bingo doo export import Tuzla je firma za trgovinu na malo osnovana 1993. godine u Tuzli. Za 20 godina postojanja izgradili su mrežu trgovina širom Bosne i Hercegovina koja do danas broji više od stotinu šezdeset poslovnih jedinica. Osim kvaliteta usluga i širokog asortimana kupcima nude najniže cijene koje već godinama opravdavaju njihov slogan "Bingo, kralj dobrih cijena".

I.M.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti