Novi biznis magazin - Reunion uskoro na tržištu

14.09.2016. 08:20 / Izvor: Akta.ba
Novi biznis magazin - Reunion uskoro na tržištu

Drugačiji od svih magazina do sada Reunion – poslovni magazin sa stvarnim pričama preduzetnika, njihovim borbama i strahovima, njihovim uspjesima i rezultatima.

Nakon više od godinu dana rada na projektu magazina Reunion sa ponosom možemo najaviti septembar kao mjesec u kojem ćemo javnosti predstaviti prvi broj ovog novog bosanskohercegovačkog biznis magazina. 

Ako trebamo opisati magazin Reunion onda je to u najkraćem smislu: magazin za poduzetnike ili one koji to žele postati. Poslovni magazin Reunion posvećen je malim – velikim ljudima koji su odbili biti ili budžetski paraziti ili socijalni slučajevi i odlučili sudbinu uzeti i svoje ruke i postati poduzetnici. Ti hrabri pojedinci i njihove porodice uložili su sve što imaju i znaju u nešto što ima 95 posto šansi da  propadne. Bore se sa bankama, visokom kamatnim stopama i visokim ratama kredita. Reunion je posvećen upravo ovim hrabrim poduzetnim, ali nevidljivim ljudima. Onima koji su jedini garant budućnosti u ovoj zemlji. Pored tema iz realnog sektora naslovi su posvećeni i uspješnim pojedincima iz drugih sfera života, zatim domaćoj privredi temama iz svjetske ekonomije, trendovima iz oglašavanja, informatike itd. 

Tim mladih ljudi, od kojih su svi već zaposleni ili su imali važna iskustva u medijskom svijetu odlučili su ponuditi društvu jedan novi biznis magazin koji će afirmisati pomalo zaboravljeno istraživačko novinarstvo. Kao filozofija ovog pristupa – printani mediji (koji vječno živi) na pravi način je odražavao sve ono što „pisac želi da kaže“. Pored printanog izdanja pripremamo i jedan zanimljiv model prezentacije tema magazina na online mediju, primjeren tom komunikacijskom kanalu. 

Kad je pitanju kontinuitet i distribucija Reunion-a magazin će izlaziti kvartalno, što znači da nakon ovog septemabrskog broja, u ovoj godini, nas očekuje još jedan Reunion u decembru. Prva dva broja bit će potpuno besplatna od magazina do finalne isporuke. 

Napomena:
Ukoliko želite da dobijete magazin i sami se uvjerite u kvalitetu našeg rada kontaktirajte nas na: info@reunion.ba sa naznakom: reunion 1.
Dovoljno je da pošaljete e.mail sa Vašim podacima gdje će Vas nakon toga kontaktirati iz distribucijskog centra i dogovoriti sve oko preuzimanja magazina. 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti